.

.

TOTS 21


Cartell de l'edició d'enguany d''Impossible'

Les jornades de màgia ‘Impossible’ de la Canonja arriben a la seva novena edició amb un gran recorregut fet. L’Ajuntament de la Canonja i el Patronat de Cultura, amb la col·laboració de Batall Produccions, Orfeó Canongí i Teatre Màgic, organitzen, un any més, tres dies intensos de màgia i espectacle de gran qualitat.

L’experiència de tots aquests anys i el fet de ser el primer municipi que va apostar per celebrar aquest tipus d’espectacle, han convertit a l”Impossible’ en un dels millors festivals d’aquest gènere al territori.

Així ho explica el regidor de Cultura de l’Ajuntament de la Canonja, Salvadó Ferré:  “Al llarg dels anys, poc a poc, i gràcies a l’experiència que ens han aportat els espectadors i al manteniment del propòsit inicial d’oferir un festival de màxima qualitat, se li ha anat donant forma, esdevenint finalment un programa de gran nivell, amb actuacions per a tots els gustos i totes les edats. El clown s’ha unit a les sessions màgiques per tal de configurar una oferta variada i atractiva a petits i grans”.

El 4, 5 i 6 d’abril.- Enguany, la màgia i l’espectacle formaran part del paisatge canongí durant els dies 4, 5 i 6 d’abril. Com ja és tradició l”Impossible’ començarà el divendres al vespre amb ‘La gran gala internacional de màgia’, amb Brando Silvana (Argentina), Mr. Yurgen (França) i Cia Mag Marin (Catalunya).

La jornada de dissabte.- El dissabte dia 5 a les dotze del migdia tindrem la ‘Comèdia Màgica’, a càrrec de Florette & Yurgen, una comèdica on es fusiona l’humor, la màgia i la interacció del públic. Per la nit, Marcel Gros ens portarà ‘La Gran A..ventura’, un espectacle multimèdia, multicòmic on el pallasso Marcel ens proposa una visita guiada a través del seu univers particular. Una autobiografia esbojarrada, en forma d’espectacle, amb l’experiència que proporcionen 30 anys en tot tipus d’escenaris.

Diumenge.- El diumenge és el torn de l’espectacle de carrer amb la Companyia Fadunito i ‘La gran família’, que a partir de  dos quarts de dotze recorrerà els carrers de la Canonja, fent jocs i bromes a petits i grans. Cap a la una del migdia la Plaça del Castell es convertirà en l’escenari del ‘Xarlatà Màgic’, a càrrec del Mag Gerard, que acompanyat d’una gran maleta plena de somins, en el seu interior els objectes quotidians cobren vida i poden realitzar les més sorprenents acrobàcies màgiques.

La cloenda, amb Aliskim & Luna.- I tancarà l”Impossible’ l’actuació de Cia Aliskim & Luna, amb el seu teatre visual ‘Noom’. Una mostra d’il·lusionisme per a tots.

Pel que fa a preus, a banda dels continguts gratuïts es manté la possibilitat, encetada amb l’èxit de l’any passat, d’adquirir anticipadament les entrades de la gala de màgia i de l’espectacle de Marcel Gros amb l’oferta 2×1. Amb aquesta promoció, al comprar l’entrada d’un dels espectacles, s’oferirà de manera gratuïta la de l’altre.

La venda anticipada d’entrades serà els dies 1, 2, 3 i 4 d’abril al Castell de Masricart i després a taquilla.

D’altra banda, Tarragona21.cat sortejarà sis entrades per als espectacles, sorteig del que oportunament n’informarem.

Tota la informació la trobareu a www.lacanonja.cat.