.

.

TOTS 21


Una imatge de la trobada. Foto: Cedida

L’equip tarragoní de la plataforma del talent i lideratge juvenil Liderem, amb el seu president, Tomàs Güell, es va reunir el passat 25 d’octubre amb l’alcalde de Tarragona, Rubén Viñuales, per presentar-li el document “Menos Burocracia”, així com els cinc punts clau en els que Liderem treballa en tot l’Estat en matèria d’habitatge, ocupabilitat i salut mental, orientada als joves.

Menos Burocracia” és la proposta de Liderem per reduir la paperassa i fomentar l’emprenedoria que pretén agilitzar el sistema administratiu per millorar la vida de les persones i enfortir els ecosistemes d’innovació. Aquesta iniciativa ja ha estat exposada per Güell davant el president de la Confederació Espanyola d’Organitzacions Empresarials (CEOE), Antonio Garamendi, i l’alcalde de Barcelona, Jaume Collboni.

Durant la reunió amb Viñuales, la junta de Liderem, encapçalada per Tomàs Güell, també va poder veure el projecte de construcció a la ciutat de Tarragona d’uns blocs d’habitatge social, reservats en un 25% per a joves, una de les diverses accions que es vol portar a terme en un pla de millora de la ciutat.

V.Tapias