.

Imatge del laboratori de l'ICS del Camp de Tarragona. Foto: Cedida

Imatge del laboratori de l’ICS del Camp de Tarragona. Foto: Cedida

L’ICS Camp de Tarragona, amb l’Hospital Joan XXIII (HJ23) i tota la seva xarxa de centres d’atenció primària, col·labora cada cop mes amb associacions de malalts, de voluntaris i altres de caire solidari. Els centres sanitaris de les comarques del Camp de Tarragona acullen periòdicament aquestes entitats per tal que promoguin les seves activitats i captin socis o perquè ofereixin directament la seva ajuda i el seu suport als usuaris. L’ICS Camp de Tarragona consolida així el seu compromís amb el foment de la responsabilitat social corporativa.

La Fundació Pasqual Maragall, dedicada a la investigació científica per prevenir la malaltia d’Alzheimer, la Fundació Josep Carreras de lluita contra la leucèmia i l’ONG Acnur d’ajuda als refugiats d’arreu del món són les tres últimes entitats que han estès les seves campanyes a l’HJ23 i als centres d’atenció primària de Tarragona i Reus. Els voluntaris de la Fundació Pasqual Maragall donen informació als usuaris tots els dilluns, mentre que els voluntaris de la Fundació Josep Carreras i els de l’Acnur la donen una setmana al mes als centres d’atenció primària i tres a HJ23.

La relació d’entitats vinculades a l’ICS Camp de Tarragona és extensa i les modalitats de col·laboració són diverses. Cal destacar-ne les principals: TarracoSalut Voluntariat Hospitalari; Aldees Infantils; Afanoc; Pallapupas; Salut i Clown; Lliga contra el Càncer; AECC; Associació de pacients Bipolars; Associació de Parkinson; Associació de Fibromiàlgia; Creu Roja, Associació de Trasplantats (ronyó i fetge); Associació de Donants de Sang; Banc dels Aliments; Càritas; Fundació PortAventura; Fundació la Caixa i Nàstic de Tarragona.

/* JS para menú plegable móvil Divi */