.

Imatge del partit celebrat avui a terres balears

L’Ibersol CBT suma un nou triomf, a la pista del Flanigan Calvià, en un partit en el que ha patit molt per tornar al camí de la victòria. Els de Berni Álvarez s’han trobat al davant un gran Calvià que ha fet perillar la victòria blava des del primer minut. El partit s’ha decidit als instants finals, quan l’Ibersol CBT ha sabut jugar amb els nervis i emportar-se la victòria per 76 a 79. Dani Fernández, amb 20 punts de valoració, ha estat el millor del partit, i ha estat ben secundat per Zanca i Tugores.

Els locals s’han anotat el primer parcial del partit, un 5 a 0 que ha trencat Adrià Duch des de la línia de tres. El Calvià s’ha mostrat més encertat durant els primers minuts de partit i ha jugat amb més intensitat als dos costats de la pista. Això s’ha traduït en un 12 – 5 al marcador quan s’havien jugat quatre minuts. El CBT no s’ha sentit còmode durant el primer quart, i els locals només han fet que ampliar la diferència fins al +10 (21 – 11). Els de Berni han apretat durant els últims segons del quart per acabar-lo amb un 24 a 19, amb triple de Dani Tugores sobre la botzina.

El segon quart ha canviat de color. L’Ibersol CBT ha mantingut la concentració que havia mostrat al final del quart anterior per equilibrar el partit, dificultar els atacs al rival i ser molt més eficaç de cara a cistella i amb el rebot. Als tres minuts de joc, els blaus han aconseguit posar-se per davant en el marcador per primer cop, gràcies a molt bones accions de Dani Fernández i Dani Tugores, però a partir d’aquí l’alternança ha estat constant (32 – 31, minut 5). Aquesta bona dinàmica que mostraven els de Berni els ha passat factura, amb algunes accions precipitades que han fet que Flanigan Calvià recuperés un avantatge de 7 punts (40 – 33). L’Ibersol CBT no ha pogut reduir la diferència i s’ha arribat al descans amb un marcador de 46 a 39.

La primera en tornar del descans l’ha anotat Pape Mbaye, per posar els seus 5 punts per sota. El CBT ha començat el quart molt entonat i amb Duch encistellant de tres per partida doble i de forma consecutiva. El partit es tornava a igualar, 50 – 49 amb quatre minuts jugats. La segona meitat del quart ha estat marcada per la màxima igualtat. Als dos equips els costava trobar cistella amb facilitat, les dues defenses eren dures i els atacs havien de ser molt treballats. A 40 segons, el CBT aconseguia el seu màxim avantatge fins al moment, amb un triple de Dani Fernández que posava un 58 a 62 a l’electrònic.

Pape tornava a aparèixer al principi de quart des de la línia de tres per ampliar una mica més la diferència. Tot i això, quedava molt partit i caldria treballar cada jugada. Els de Berni eren capaços de mantenir una distància de 5 punts durant un parell de minuts, fins que Calvià aprofitava els errors del CBT per posar-se a un punt. Berni movia la banqueta per trobar la tecla que li donés tranquil·litat al partit, ja que el seu equip només aconseguia dos punts de renda a falta de quatre minuts per acabar (70 – 72). Torres ressorgia amb un mat i això feia que Calvià augmentés la seva pressió. Amb un minut per jugar-se, el resultat era de 73 – 76. Amb un final d’infart i amb una diferència d’entre 1 i 3 punts favorable als del Serrallo, l’Ibersol CBT ha estat capaç de mantenir la calma i anotar-se una important victòria per 76 a 79 davant d’un molt bon rival.