.

Sense dos jugadors claus com Duch y Zvonar i amb el dubte de Mesa, Berni Álvarez ha hagut de trucar a quatre júniors per tancar la convocatòria.

L’Ibersol CBT viatja aquest dissabte a Mataró per intentar aconseguir la sisena victòria de la temporada i oblidar la derrota de la setmana passada a casa contra El Masnou. Els blaus es troben ara mateix a la cinquena posició, però amb les mateixes derrotes que el líder de la competició, que porta una victòria més. Berni Álvarez ha tingut problemes per confeccionar la convocatòria pel partit de demà, i és que a la baixa ja coneguda d’Adrià Duch, que no tornarà a jugar fins al 2018, ara també s’ha sumat la baixa de Mihajlo Zvonar, el jugador bosnià estava sent un dels referents ofensius del Ibersol CBT. David Mesa també serà dubte fins al darrer moment, el pivot no ha pogut entrenar en tota la setmana.

Sense dos jugadors claus com Duch y Zvonar i amb el dubte de Mesa, Berni Álvarez ha hagut de trucar a quatre júniors per tancar la convocatòria. Joan Sorolla, Joan Güixens, Rubén Llanos y Guillem Fàbregas viatjaran amb l’equip i estaran a les ordres del tècnic blau. El partit començarà a les 20.00 al pavelló Eusebi Millan de Mataró.

Per la seva banda, el Mataró Parc Boet busca demà trencar una ratxa de tres derrotes consecutives i tornar a estar a la zona mitjana de la taula. Ara mateix, els barcelonins ocupen l’onzena posició, pero a només dues victòries de l’Ibersol CBT. La setmana passada, el Mataró va caure en la complicada pista del Collblanc en un partit que se’ls va posar molt complicat al segon quart. El Mataró Parc Boet és un equip amb tres jugadors de referència clara en atac.

L’americà Devon Drakeford és un dels jugadors més destacats de la competició amb 18,1 punts i més de 10 rebots per partit. És el segon màxim anotador de la lliga, el jugador que més rebots agafa i el segon jugador més valorat. Eric Mañes és clàssic de la competició, té una mitjana de 14,4 punts i 5 rebots, un veterà capaç amb molta capacitat d’anotació. Marc Rubio és el jugador que tanca aquest trident ofensiu del Mataró, Rubio és el segon màxim anotador de l’equip amb una mitjana de 16,3 punts per partit, tot i que no arriba al 30% en percentatge de tirs de camp. Marc Rubio és un jugador amb molta experiència, ha jugat a lliga LEB Or i LEB Plata.

Berni Álvarez ha valorat de la següent manera el partit de demà “és un partit contra un equip amb molta experiència, té jugadors amb molt coneixement al món del bàsquet com Carles Canals, Eric Mañes o Marc Rubio. A més ho complementen molt bé amb el físic del seu jugador americà. És un equip perillós, capça del millor i el pitjor”. Respecte al seu propi equip, Berni Álvarez creu que “arribem en un moment difícil per les circumstàncies que tenim de lesions. Mesa serà dubte fins al final i Pape ha tingut problemes per entrenar. A veure amb quins efectius podem comptar i intentar aconseguir la victòria per treure’ns el mal gust de boca de l’altre dia”.