.

L’Ibersol CBT tenia molt clar que només valia guanyar per seguir a la part alta de la classificació i fer del Serrallo un fortí.

Victòria al Serrallo (95-82) després de la darrera ensopegada a casa. L’Ibersol CBT tenia molt clar que només valia guanyar per seguir a la part alta de la classificació i fer del Serrallo un fortí. Els primers vint minuts han estat molt igualats, amb el CB Salt per davant en el marcador en diverses ocasions. Després del descans no han pogut aguantar el ritme dels blaus i d’un gran Jaume Zanca que, amb 28 de valoració, ha estat el millor del partit.

Primers instants de partit amb domini blau, amb quatre punts consecutius de Ferran Torres i un triple d’Adrià Duch. Els visitants li mantenien el pols al partit i aconseguien posar-se a un punt (7 – 6). Amb poc més de tres minuts jugats començaven les alternances en el marcador i cap dels dos equips aconseguia ampliar la diferència a més d’un punt. Arribats a l’equador del quart, els blaus tornaven a carburar i entre Pape i Zanca s’encarregaven de tornar a posar el domini en el marcador (18 – 14). Tot i això, els de Berni seguien concedint tirs fàcils a la seva cistella, pel que el resultat durant tot el quart era molt ajustat i feia finalment que el CB Salt s’adjudiqués els primers 10 minuts per 22 a 24.

El segon quart no començava millor que el final del primer, amb un dos més un convertit per Carrera. L’Ibersol CBT havia de millorar en defensa i controlar el rebot per tal de poder optar a capgirar el marcador. Tugores i Duch apropaven el seu equip a un sol punt (28 – 29, minut 3) i això se sumava als errors en el tir que estaven patint els visitants. Zanca donava la volta al marcador després de molts minuts per darrere i Tugores hi sumava un dos més un. Els blaus es començaven a trobar còmodes amb sis punts de renda (37 – 31 a la meitat del quart) que aconseguien mantenir gràcies a un bon treball en equip, ja que el CB Salt no afluixava en les seves intencions d’emportar-se la victòria del Serrallo. El tram final del quart servia perquè l’Ibersol CBT reafirmés el seu domini, encara que tímid, per marxar a vestidors amb un 51 – 45 al marcador amb cistella sobre la botzina de David Fernández inclosa.

El tercer quart no podia començar millor, amb un 10 – 0 local que posava la diferència en +16 (61 – 45) i obligava al tècnic visitant a demanar temps mort. El CB Salt no trencava aquesta ratxa fins passats tres minuts de joc, però ja no era el mateix equip que els primers vint minuts i no podia seguir el ritme imposat per l’equip de Berni Álvarez. L’Ibersol CBT seguia oferint un joc col·lectiu en atac i molt més sòlid en defensa, el que feia que el partit passés a tenir un únic dominador. Aquesta superioritat es plasmava clarament a l’electrònic, que reflexava un 75 – 59 en finalitzar el tercer quart.

El CB Salt sortia disposat a no rendir-se en els últims deu minuts. Els del Serrallo es mostraven de nou imprecisos en el tir i, per contra, els gironins anotaven dos triples consecutius per posar-se a onze punts (78 – 67) amb poc més de tres minuts jugats. Jaume Zanca posava calma amb un dos més un i Adrià Duch, des de la línia de tres, aconseguia mantenir una còmoda renda de 14 punts. El CBT marxava més enllà dels 90 punts i, a falta de dos minuts, es feia molt difícil que la victòria s’escapés. El CB Salt aprofitava els darrers minuts per reduir la diferència però no podia evitar una nova victòria de l’Ibersol CBT al Serrallo, per 95 a 82.