.

Els blaus han estat a punt d’endur-se el triomf davant el líder. Foto: CBT

L’Ibersol CBT ha estat a punt d’emportar-se la victòria davant el Monbus CB Igualada, líder invicte de la categoria. Els de Berni Álvarez han acusat els mals minuts del segon quart però ho han compensat amb entrega i lluita al final del partit. Els blaus han sabut retallar una diferència adversa per arribar a tenir l’últim tir per guanyar. Malauradament pels interessos del CBT, el tir no ha entrat i el resultat ha estat de 56 a 55. El millor jugador de l’Ibersol CBT ha estat Ferran Torres, amb 18 punts i 21 de valoració. Cal destacar el debut amb el primer equip dels júniors David Loras i Tomás Kohan.

Bon inici de l’Ibersol CBT, anotant la primera del partit i posant-se per damunt en el marcador durant els primers tres minuts. Els locals han despertat amb dos triples encertats i una cistella per capgirar el resultat (8 – 6) a l’equador del primer quart. El partit estava totalment igualat, amb alternances en el marcador i cap dominador clar. Passaven molts minuts sense que el marcador patís cap canvi, les defenses s’imposaven als atacs fins que Joan Sorolla trencava la igualatat a falta de dos minuts (10 – 12). El partit seguia amb la mateixa tònica, amb la màxima igualtat, tal com reflectia el marcador una vegada finalitzat el quart (16 – 16).

El Monbus Igualada ha posat la directa en els següents deu minuts. No ha donat opció a l’equip de Berni Álvarez i s’ha anotat un parcial de 16 – 0, deixant al CBT sis minuts sense anotar. Ferran Torres, amb quatre punts consecutius, rebaixava la diferència a 12 punts. El CBT hauria de fer un pas més per combatre l’alt ritme que imposava l’equip local. Al final del quart arribava una tíimida reacció blava, amb cinc punts més de Tugores, que significaven un 0 – 9 per l’Ibersol CBT (32 – 25). L’equip local aconseguia marxar al descans amb una renda de deu punts (35 – 25) que els permetia encarar amb millors condicions la segona meitat del partit.

La intensitat que oferia l’Igualada al tornar de vestidors era la mateixa que durant els primers 20 minuts. Els blaus no eren capaços de rebaixar a la diferència a menys de deu punts, i amb el pas dels minuts, augmentaven els nervis pels de Tarragona. Els locals mostraven molta facilitat per anotar, mentre que l’Ibersol CBT havia de suar cada atac i cada punt. Tomás Kohan sumava el seu primer triple amb el primer equip blau i per primera vegada en molts minuts, la diferència es posava a nou. Era el camí a seguir tot i que el resultat al final del quart fos de 48 a 37 (-11 pel CBT).

L’últim quart es presentava intens per la lluita i entrega que començava a demostrar l’Ibersol CBT. Els blaus aconseguien posar-se a set punts i encara quedava més de la meitat del quart. En el millor moment de l’equip de Berni era quan el Monbus Igualada tornava a demostrar per què és el líder de la categoria i neutralitzava amb solvència les esperances del CBT, tornaven a posar-se amb +13 amb poc més de 4 minuts per jugar-se. Una bona defensa i 4 punts consecutius de Ferran Torres posaven un marcador de 56 a 51 (dos minuts i mig per acabar el partit). Ferran es convertia en l’home del final del partit i, a falta de 33 segons, apropava el CBT a un sol punt. Amb pilota per guanyar i amb 4 segons, els blaus no aconseguien anotar i la victòria es quedava a Igualada.