.

.

TOTS 21


Ahir es va confirmar que la ruptura muscular que pateix Dani Fernández és més greu del que semblava i estarà com a mínim un mes de baixaFoto: JC Borrachero

Baixes, lesions i derrotes. Així es resumeixen els darrers mesos de competició per l’Ibersol CBT. Els blaus es troben immersos en la lluita per la permanència, probablement un objectiu que no s’esperaven a principi de temporada, a més, les males notícies continuen arribant al pavelló del Serrallo. Ahir es va confirmar que la ruptura muscular que pateix Dani Fernández és més greu del que semblava i estarà com a mínim un mes de baixa. Per la seva banda, David Fernández es va sotmetre ahir a més proves mèdiques per analitzar l’abast de la seva lesió d’esquena, avui es coneixeran els resultats, de moment segueix entrenant-se al marge del grup. Millor sort ha tingut Mihajlo Zvonar, el jugador serbi té dolor a l’esquena per un cop que es va donar la setmana passada i no va poder jugar el partit del passat diumenge, però les proves que s’ha realitzat confirmen que no té cap lesió greu, i a poc a poc anirà incorporant-se als entrenaments. David Mesa segueix recuperant-se de la seva lesió d’isquiotibial però encara queda molt temps perquè torni a les pistes. A més, també s’ha confirmat que Pape Mbaye ha estat cridat per la selecció del Senegal per jugar amb la seva selecció a final de febrer, es perdrà el partit que els blaus jugaran al Serrallo contra Collblanc.

Si podem treure una conclusió és que aquest equip no abaixarà els braços. Jugadors i cos tècnic s’han conjurat per sortir d’aquesta situació tots plegats, una situació anòmala que ha portat a l’Ibersol CBT a no poder competir amb tota la seva plantilla en cap partit de la temporada. L’equip té clar que el canvi de dinàmica exigeix seguir entrenant i millorar el grau de concentració. Els dos darrers partits al Serrallo s’han escapat als darrers minuts després d’haver realitzat un bon esforç durant quasi tot el partit. Recuperar anímicament als jugadors és el primer pas, jugar amb caràcter, agressius i sense por. Aquests han de ser els trets característics del nostre equip per la resta de la temporada. No és la primera vegada que el nostre equip es troba en una situació delicada, i una vegada més intentarà demostrar que té caràcter i voluntat per salvar una temporada on sembla sortir tot del revés.

L’afició és l’altre element que ha d’entrar en joc en aquesta segona part de la competició. L’Ibersol CBT necessita el suport de tots els socis i aficionats per invertir la situació esportiva, el Serrallo ha estat i ha de seguir sent la pista més calenta de la lliga i amb més afluència de públic. Un fet diferencial respecte als nostres rivals que hem d’aprofitar per tornar a aconseguir victòries a casa.