.

La proposta de Libérica s’emmarca també en el cicle Som Flamencs del festival Accents de pop, rock i folk.

Per a la tercera cita del Deprop, el cicle de teatre en petit format del Morell, s’ha programat un concert que no deixarà ningú indiferent. Es tracta de Libérica, de Manel Fortià amb Antonio Lizana, una proposta que s’emmarca també en el cicle Som Flamencs del festival Accents de pop, rock i folk.

Libérica és un nou projecte, liderat pel contrabaixista cassanenc Manel Fortià, que després d’una temporada vivint a Nova York, i havent tocat amb grans icones del jazz com Dave Liebman, Eliot Zigmund, Ari Hoenig, Chris Cheek… decideix tornar a casa i endinsar-se en el repertori tradicional català sense desprendre’s de l’efervescència musical de la meca del jazz, on la seva multiculturalitat sempre ha propiciat que es fusionin diferents estils per crear-ne de nous. Amb aquesta filosofia, i combinant a la perfecció tradició i experimentació, Libérica busca punts en comú entre la cançó tradicional catalana i el flamenc utilitzant el jazz lliure com a vehicle conductor.

La cita és aquest divendres 21 d’octubre a les 21 hores i al Teatre Auditori del Morell. Es tracta d’un espectacle per a tots els públics. Les entrades anticipades costen 8 euros, mentre que a taquilla valen 10 euros.

Les entrades es poden adquirir a l’oficina del Centre Cultural del municipi, de dilluns a dijous de 16 a 20 h, o bé online a elmorell.koobin.cat. També, una hora abans de l’inici del concert a la taquilla del teatre.

El Deprop és una iniciativa de la regidoria de Cultura i Festes de l’Ajuntament del Morell que “va néixer fa sis anys amb l’objectiu de posar èmfasi en les companyies del territori i en muntatges més íntims i de proximitat, però no per això menys professionals”, indiquen les dues responsables de l’àrea, M. Jesús Valldosera, i Mònica Casas.

El cicle s’allarga del 8 d’octubre al 20 de novembre, i la pròxima cita serà dissabte 5 de novembre amb més música, amb l’actuació de Joan Garriga i el Mariatxi Galàctic, també en el marc del festival de pop, rock i folk Accents.

Redacció