.

Cartell de la fira, prevista per aquest cap de setmana. Foto: Cedida

Aquest cap de setmana del 18 i 19 de maig se celebrarà a l’Hospitalet de l’Infant la 4a Fira Multisectorial, organitzada per l’Associació d’Empresaris de Vandellòs i l’Hospitalet de l’Infant (ADE), l’Ajuntament i l’empresa municipal de promoció econòmica (IDETSA),  amb la col·laboració de la Diputació de Tarragona.

El recinte firal estarà ubicat al carrer Ramon Berenguer IV i als voltants del Centre Cultural Infant Pere. En aquest lloc estratègic, situat a l’entrada de l’Hospitalet de l’Infant, hi haurà una trentena d’expositors d’empreses del municipi, majoritàriament del sector serveis i indústria, segons ha explicat el president de l’ADE, Aurelio Llopis. També hi seran presents l’Associació de Restauració i Hoteleria de l’Hospitalet de l’Infant i la Vall de Llors (ARH) i l’Associació de Comerços de l’Hospitalet de l’Infant i la Vall de Llors (ACHV). La Fira s’inaugurarà el dissabte 18 de maig, a les 11 h; i estarà oberta els dos dies de les 11 a les 20 h.

A més d’aquests estands, qui visiti la Fira hi trobarà música en viu: el dissabte i el diumenge, de les 12 a les 14 h; i de les 18 a les 20 h, hi haurà diversos djs locals; i el diumenge, a més vermut electrònic; i el dissabte a les 22 h hi actuarà el grup local Papá Canalla. També hi haurà una zona de restauració, una exhibició de motocicletes de trial (dissabte, de les 16 a les 19 h), una tirolina i activitats en alçada. Un altre atractiu de la Fira seran els sortejos de premis que faran algunes de les empreses participants.


Altres notícies:


«La Fira Multisectorial oferirà als visitants l’oportunitat de descobrir la varietat d’empreses del territori i serà un espai on les empreses del municipi  podran establir nous contactes comercials i obtenir visibilitat”, ha afirmat el president de l’Associació d’Empresaris de Vandellòs i l’Hospitalet de l’Infant (ADE), Aurelio Llopis. “Aquest esdeveniment cerca impulsar el creixement econòmic local .i fomentar la col·laboració público-privada i el suport mutu entre els empresaris locals”, ha dit el regidor de l’àrea de Promoció Econòmica, Ferran Conejo.

La Fira Multisectorial coincidirà enguany amb la celebració del I Festival del Vent a l’Hospitalet de l’Infant, previst per al dissabte 18 de maig (més detalls a www.vandellos-hospitalet.cat).

La IV Jornada tècnica empresarial

Sota el títol ‘Vandellòs i l’Hospitalet de l’Infant, un espai d’oportunitats’,  l’Associació d’Empresaris de Vandellòs i l’Hospitalet de l’Infant (ADE),  l’Ajuntament de Vandellòs i l’Hospitalet de l’Infant i l’empresa municipal de promoció econòmica, IDETSA, han organitzat també la IV Jornada tècnica empresarial, amb la col·laboració de PIMEC Tarragona i la Diputació de Tarragona, per al divendres 17 de maig a partir de les 20 h.

En aquesta jornada prèvia a la Fira Multisectorial, que tindrà lloc al Teatre Auditori de l’Hospitalet de l’Infant, hi intervindrà el president de PIMEC Tarragona, Jordi Ciuraneta. Per acabar, hi haurà un sopar networking per als i les participants. Les persones interessades a assistir-hi, poden apuntar-s’hi  omplint el formulari que trobaran en aquest enllaç: https://tuit.cat/q5vq7. La inscripció és gratuïta i està adreçada prioritàriament als empresaris i empresàries locals.