.

L'Hospital viurà diferents actes de celebració

L’Hospital viurà diferents actes de celebració

Demà divendres 4 de novembre, l’Ajuntament de Tarragona i l’Institut Català de la Salut, en un seguit d’actes conjunts, inauguraran oficialment l’inici del 50è Aniversari de l’Hospital Universitari Joan XXIII.

A les 12 del matí, se celebrarà un acte institucional públic que tindrà lloc al Saló de Plens, presidit pel conseller de Presidència i Estratègies de ciutat, Alejandro Fernández, que estarà acompanyat per la directora gerent de l’ICS, Candela Calle, i pel gerent de l’ICS Camp de Tarragona, Rafael Gràcia. El pediatra jubilat de l’Hospital Joan XXIII, dr. Agustí Tarrès, pronunciarà una conferència titulada “Impacte del Joan XXIII a la ciutat de Tarragona”.

En acabar, a les 12.45 hores, la comitiva es traslladarà a l’Hospital on davant de la façana del centre sanitari continuaran els actes festius. En primer lloc, hi haurà parlaments de la directora gerent de l’ICS, Candela Calle, i del director de centre de l’Hospital Joan XXIII, Albert Pons.

Seguidament i obert a tota la ciutadania, es comptarà amb la participació de l’ONG Pallapupas; la banda de dixie, Small River Brass; el personatge de Port Aventura, Woody, i els súper herois del Banc de Sang i Teixits. A més, es desplegarà una lona des del terrat de més de 14 metres, que anunciarà durant tot un any la celebració de l’efemèride.