.

Salou comença la seva festa major

Salou comença la seva festa major

Salou ha viscut aquest matí la primera onada d’activitats de festa major, amb moltes activitats esportives i també amb un parell d’actes que han resultat multitudinaris.

D’una banda, la tradicional recepció a les entitats i colles que participen any rere any a la festa per part de la Corporació municipal; una excusa perfecta per tal de trobar-se de manera distesa en el marc de la Torre Vella. Aquest migdia l’alcalde, Pere Granados, ha volgut compartir un any més la tradicional trobada amb les entitats, acompanyat de diversos regidors.

Enmig d’un ambient festiu i amb moltíssim públic present el batlle, Pere Granados, ha volgut agrair la tasca que fan en el dia a dia les moltes associacions que conformen el teixit social i participatiu de Salou en àmbits tants diferents com la cultura; l’esport o el lleure. “Des d’aquest indret vull aprofitar l’oportunitat per agrair-vos la feina que feu en el dia a dia, i l’esforç que demostreu perquè aquesta festa creixi i es faci gran any rere any i sobretot -ha dit- per la il·lusió que demostreu; i és aquesta la vostra i la nostra gran recompensa”. Granados, també ha recordat com gràcies a l’esforç de tots la festa major d’hivern cohesiona el municipi i també atreu nombroses mirades.

Activitats del primer matí

Activitats del primer matí

El batlle també ha aprofitat la presència de nombroses entitats del municipi per recordar-los com recentment s’ha arribat a un acord amb la Generalitat de Catalunya per dur a terme un seguit de grans inversions al municipi, com ara el barranc de Barenys o l’Eix Cívic; i també s’ha referit al gran futur de Salou amb el BCN World.

Després dels breus parlaments les entitats i el membres del consistori presents han pogut gaudir d’un aperitiu al pati interior de la Torre Vella amenitzat per la banda Debbie & her Dixie Boys.

A més, al llarg del matí, més de 250 persones han participat de la Gimcana familiar que la regidoria d’Infància, a través del Club Xic’s, ha organitzat a la plaça d’Andalusia, a Barenys. En aquest indret s’han organitzat diferents proves i un circuit d’activitats amb inflables i altres jocs d’habilitat per tal d’anar sumant punts i poder omplir la butlleta que donava l’organització. En aquest indret hi ha hagut un molt bon ambient i els nens i nenes, així com els acompanyants s’ho han passat d’allò més bé.

/* JS para menú plegable móvil Divi */