.

L'Home dels Nassos acompanyat de representants municipals al balcó de l'Ajuntament

L'Home dels Nassos acompanyat de representants municipals al balcó de l'Ajuntament

Un any més l’Home dels Nassos s’ha deixat veure durant el matí de l’últim dia de l’any per repartir caramels i rialles entre la canalla.

El personatge mitològic català que es diu que té tants nassos com dies li queden a l’any, i per tant avui només un, això sí ben gran, ha sortit aquest mig dia de la Casa Balcells al Pla de la Seu per pujar al seu carruatge i recórrer alguns carrers de la Part Alta fins a La Plaça de la Font on ha fet la primera de les seves aturades. Ho ha fet per pujar al balcó de l’Ajuntament per tal de saludar i llençar caramels als nens i famílies de la plaça. L’han acompanyat representants del consistori com Alejandro Fernández, Victòria Forns, Pau Pérez o Josep Acero.

L'Home dels Nassos repartint caramels des del seu carruatge

L'Home dels Nassos repartint caramels des del seu carruatge

Entre llaminadures, rialles, alegria i també alguna cara d’estranyesa dels més petits davant d’un ésser tan estrambòtic i amb un nas que quasi arriba a terra, el capgròs en acabar s’ha dirigit cap a la Rambla on ha fet alguns toms saludant a uns i altres que l’han vist passar.

La seva presència per cap d’any s’ha dirigit també cap al Barri del Port a la Part Baixa per visitar als nens i nenes del Parc de Nadal Infantil del Recinte Firal del Palau de Congressos i finalment ha voltat pel barri mariner del Serrallo per acabar enguany fent visita a l’exposició del Moll de Costa sobre els 100 anys de Cavalcada dels seus companys i amics Els Reis Mags d’Orient que seran els propers en crear expectació i il·lusions el pròxim dia 5.

>Pots veure el vídeo de la sortida de l’Home dels Nassos junt al Bany de Sant Silvestre en –aquest enllaç-

-Adrià Recasens-

/* JS para menú plegable móvil Divi */