.

L'alcalde, visitant les obres aquest dijous

L’alcalde de Salou, Pere Granados, ha visitat aquest dijous les obres de la nova superfície comercial que s’està construint al municipi, l’hipermercat Esclat, acompanyat dels regidors de Gestió de Territori, Marc Montagut i del d’Ocupació, Jesús Barragán.

El projecte, com han explicat els responsables de l’empresa es  troba  ja en la darrera fase de construcció i es preveu que el 21 de maig pugui obrir les seves portes al públic.  L’empresa Bon Preu SAU du a terme en aquest centre de Salou una inversió propera als 12 milions d’euros.

El nou centre s’està construint a tocar del vial de Cavet, entre els carrers Mª Victòria dels Àngels-cantonada carrer Xavier Montsalvatge i compta amb uns 3.500 m2 construïts sobre carrer i uns 7.500   m2 de pàrquing soterrat amb unes 300 places d’aparcament, com ha explicat Joan Campàs, de l’enginyeria que du a terme les obres.

“S’ha fet un supermercat molt sostenible ambientalment, de fet l’edifici  té la certificació energètica A i s’apostarà molt per la part de productes frescos de proximitat i de fleca pròpia”. Campàs ha detallat com es destinen uns 2.800m2 a sala de vendes i uns 500 m2 per a altres conceptes com  magatzem, a més de zones de despatx, reunions, menjador…  En aquests moments estan ja ultimant els detalls constructius d’acabat d’instal·lacions elèctriques i climatització, així com revestiments i pintura.

De cara a mitjans de mes d’abril es preveu també comptar –com han explicat fonts de l’empresa, amb tots els permisos per construir els 10 sortidors de benzina.