.

.

TOTS 21


Antonio Rodríguez quan va ser ordenat diaca l’abril passat. Fotos: Seminarimajorinerdiocesa.com

Aquest proper diumenge, dia 9 de setembre, l’església diocesana de Tarragona comptarà amb un nou sacerdot, Mn. Antonio Rodríguez Moreno.
L’arquebisbe metropolità de Tarragona, Mons. Jaume Pujol, ordenarà prevere a Mn. Antonio Rodríguez Moreno, diaca, a la Catedral de Tarragona, a les 18.00 h.

Antonio Rodríguez va ser regidor de l’equip de govern de l’Ajuntament de Tarragona amb Ballesteros des del seu primer triomf electoral en 2007 i fins a 2013. El gener de 2013, l’aleshores regidor d’Espais Públics va haver de dimitir per un cas de suposat frau a la Seguretat Social en un cas d’immigració il·legal. Posteriorment va quedar arxivada la seva causa, però ja no es va reincorporar a la política. L’alcalde el va posar com a exemple de ‘dimissió mediàtica’ un cop va quedar exonerat del cas.

Nascut a Valle de Cerrato, a Palència, Mn. Antonio té 51 anys i actualment col·labora a la Parròquia de Sant Salvador del Vendrell.

L’Arquebisbe va conferir l’orde del diaconat al seminarista Antonio Rodríguez, el 22 d’abril a l’església parroquial de Sant Salvador del Vendrell.

La celebració va comptar amb l’assistència del vicari general de l’arxidiòcesi, Mn. Joaquim Fortuny; el rector i vicerector del Seminari Major Interdiocesà, Mn. Norbert Miracle i Mn. Jaume Casamitjana, respectivament; i el rector de la Parròquia i arxiprest, Mn. Joan Maria Padrell; entre d’altres preveres, diaques, seminaristes, familiars i amics. Entre les autoritats assistents hi havia l’alcalde del Vendrell, Sr. Martí Carnicer; l’alcalde Tarragona, Sr. Josep-Fèlix Ballesteros i membres del consistori tarragoní, antics companys de l’ordenand.