.

Cartell de la mostra, que es podrà veure al claustre de la Fundació Pere Badia. Foto: Cedida

L’exposició ‘Espais amb història‘ de fotografies d’Imma Font, és un dels actes de celebració dels 200anys de la Fundació Pere Badia. La inauguració de la mostra serà el 17 d’abril, a les 19 h, al mateix Claustre de la Fundació.

Pel que fa a l’exposició es podrà visitar al mateix espai, al Claustre de la Fundació, de dilluns a divendres, de 18 a 20 h, i els caps de setmana, de 10 a 20 h. Les 30 imatges que es presenten són en la seva totalitat d’Imma Font, i mostren diversos espais de la Fundació Pere Badia que no estan oberts al públic o són poc visitats. Per exemple, s’hi podran veure les golfes o parts de l’edifici que moltes vegades passen desapercebudes. A més dels espais, el relat que Font mostra també s’explica a través del color de les fotografies, ja que algunes són en blanc i negre, sobretot les que mostren parts de l’espai més antic, i d’altres són en color.

La fotògrafa torrenca ha assegurat que és una exposició per a tothom, hagin estat o no a la residència. Fins i tot, ha remarcat que aquells que la coneixen poden descobrir espais nous que no han descobert abans i, els que no, poden conèixer una Torredembarra antiga que encara viva.