.

.

TOTS 21

El nou format dels Ranking Games és una mena d’eslàlom de 7 disciplines esportives que equips formats per 6 esportistes han de realitzar en un cap de setmana, combinant-se entre ells. Foto: Cedida

Després de la celebració de la primera edició dels Ranking Games a la Pobla de Mafumet els passats 15, 16 i 17 d’octubre, els participants volen repetir l’experiència en 2022. El format de les competicions era molt innovador i mai s’havia fet abans. La valoració final, tant per part de les empreses participants com dels organitzadors, ha estat tan positiva, que es plantegen organitzar una segona edició per 2022.

Així ho explica l’impulsor i director de la iniciativa, Mario Rigau: «Els Ranking Games neixen com a alternativa als Catalonia Corporate Games que vàrem celebrar a Terrassa l’any 2019, amb 2.000 participants i més de 100 empreses. És la covid la que ens fa pensar en un esdeveniment d’esport corporatiu, però en petit format, per mantenir la flama de l’aposta pels valors de l’Empresa Saludable. Tant nosaltres com a organitzadors, com els equips participants, érem conscients que l’edició de la Pobla de Mafumet era una prova pilot. Ha estat un èxit total i ara ens plantegem si repetir aquest format, independentment que també organitzem uns Ranking Games amb el format tradicional».

El nou format dels Ranking Games és una mena d’eslàlom de 7 disciplines esportives que equips formats per 6 esportistes han de realitzar en un cap de setmana, combinant-se entre ells. Aquests equips estan compostos per empleats d’empreses o corporacions i obeeixen a l’aposta per l’esport corporatiu i l’empresa saludable que els organitzadors volen impulsar a Catalunya.

En la mateixa línia es pronuncia l’alcalde de la Pobla de Mafumet, Joan Maria Sardà: «Des de l’Ajuntament valorem molt positivament aquests Ranking Games en els que tothom ha quedat satisfet amb les nostres instal·lacions esportives. Ha estat un èxit total i estem oberts a tornar a organitzar un esdeveniment d’aquest tipus».

Sobre els Ranking Games

Els Ranking Games són un esdeveniment esportiu per a empreses, corporacions i institucions amb vocació guanyadora i competitiva, que promou l’esport com un eix de vertebració interna i un aparador de la mateixa marca.

L’objectiu és l’èpica esportiva i la promoció de marca mitjançant equips competitius i compromesos professionalment i personalment amb l’empresa, corporació o institució a la qual representen en l’esdeveniment.

En els Ranking Games participen empreses, corporacions i institucions representades per equips formats per empleats o persones vinculades.

Redacció