.

Col·lecció de les botelles que se serveixen al certamen gastronòmic

Un cop superat l’equador de la promoció Tarragona Restaurant Wine (finalitza el 4 d’abril), alguns dels establiments participants han servit ja gairebé 600 menús, el que palesa que la iniciativa organitzada per Makro i la Cambra de Tarragona “superarà amb escreix les xifres obtingudes en la primera edició, quan es van degustar més de 16.000 menús”, afirma l’organització.

Pel que fa als vins, la qualitat dels quals “ha estat també molt ben valorada” pels participants a aquesta iniciativa gastronòmica, “tot indica que també s’incrementaran les xifres de l’anterior TRW i es beuran més de 40.000 copes”.

Unes xifres que satisfan als impulsors d’aquesta proposta, “ja que palesa l’encert de la combinació de vins excel·lents amb menús extraordinaris, un cop avalada pel gran recolzament que li ha atorgat el públic”.

Així, doncs, fins el 4 d’abril es viurà a Tarragona una promoció gastronòmica de primer nivell amb 13 vins i caves excel·lents com a grans protagonistes i 21 destacats restaurants on degustar-los i compartir-los amb uns menús excepcionals.