.

Un moment de la jornada de presentació de les jornades

Les jornades gastronòmiques organitzades per l’ARPA, ‘La Part Alta Somriu a la Crisi’, es prolongaran fins el proper diumenge 2 de març. Aquesta és la decisió que ha pres l’associació gastronòmica, motivada pel gran volum de públic que hi ha volgut participar.

El president de l’ARPA, Quintín Quinsac, ha explicat que “la resposta per part del públic ha superat totes les expectatives. Prorrogant una setmana més les jornades, pretenem que totes aquelles persones que han intentat reservar taula però no han pogut perquè els restaurants estaven complets, tinguin una última oportunitat de gaudir de les jornades”.

Per part de la regidora de Comerç i Turisme de l’Ajuntament, Patrícia Anton, ha afirmat que “aquesta iniciativa és un bon exemple de l’èxit que tenen les propostes ciutadanes i que a més en l’àmbit de la restauració responen a la bona gastronomia de la nostra ciutat i dels nostres cuiners”.

A les jornades ‘La Part Alta somriu a la Crisi’ hi participen 15 restaurants del casc antic i 10 cellers del territori. L’objectiu es apropar la millor cuina a un preu ajustat. El públic pot gaudir de menús i menús degustació per 19 euros i 30 euros. A més per cada ampolla de vi, els clients en reben una igual de regal per gaudir-la a casa seva. Aquells que ho demanin, també reben 2 hores d’aparcament gratuït.

Més informació a la web d’ ARPA, clicant en aquest enllaç.