.

Imatge de la celebració del concurs d’all-i-oli. Foto: Tots21

Josep Maria Escoda i Joan Maria Gairal, vinguts de Mont-roig del Camp. Foto: Tots21

Més de 600 persones han assistit aquest diumenge a la tradicional Festa de l’Oli del Morell, que s’ha celebrat de nou en un espai annexe al de la Fira de Nadal, esdeveniment que també ha tancat portes diumenge amb la satisfacció dels paradistes, com la Jennifer Morales, que vinguda de Rasquera, repetia parada enguany, oferint articles propis d’artesania floral amb la seva empresa Saó. “La Fira de Nadal del Morell és una gran iniciativa, la vaig descobrir l’any passat i hi trobes tot tius d’activitats”, afirmava a Tots21.

Jennifer Morales, vinguda des de Rasquera, ha repetit parada d’artesania pròpia. Foto: Tots21

Un dia agradable ha acompanyat els comensals, vinguts de diferents poblacions, a banda del Morell. Comensals com Josep Maria Escoda, vingut de Mont-roig del Camp, que degustava amb el seu amic Josep Maria Gairal el plat de torrada amb llonganissa, botifarra negra i cansalada que es cuinava a la brassa allà mateix. La Festa ha inclòs un concurs d’elaboració d’all-i-oli.

Un cotxe Simca, un dels participants a la Trobada de Clàssics. Foto: Tots21

Un altre atractiu era la celebració de la trobada de vehicles clàssics, que organitzà un any més Clàssics Morell. Han estat 50 els vehicles presents. El president de l’entitat, David Graupere, explicava a Tots21 que no s’ha volgut fer un desplegament de molts més vehicles perquè “justament a la Festa Major d’Hivern ja en vam ser 115, que és una xifra molt elevada per una població de les dimensions del Morell”.

Jaume Garcia

 

/* JS para menú plegable móvil Divi */