.

Imatge del públic en l’espectacle aeri, al fons un dels avions de l’equip Bravo3 Repsol. Foto: Tarragona 21

Els dos avions, fent acrobàcies

Els pilots de l’equip Bravo3 Repsol, Juan Velarde i Cástor Fantoba, han ofert un espectacle ple d’acrobàcies d’extrema dificultat i a una velocitat de 380 km/h. Aquesta és la setena edició de l’espectacle aeri, que aplega segons dades oficials de l’equip de Repsol entre 15.000 i 20.000 persones entre el Balcó del Mediterrani i la platja del Miracle. El bon temps de dissabte a la tarda també ha permès al públic poder gaudir millor d’aquestes acrobàcies aèries pel litoral de Tarragona.

Aquest acte acrobàtic està organitzat per Repsol i ha comptat de nou amb la col·laboració de l’Ajuntament de Tarragona. L’alcalde, Josep Fèlix Ballesteros, ha volgut donar les gràcies a la companyia i la seva visió de l’esdeveniment:

Els pilots Cástor Fantoba i Juan Velarde compten amb un gran prestigi mundial, i mitjançant tècniques perilloses han mostrat les seves habilitats i el seu domini amb els avions Sukhoi 26, construïts amb una fibra de carboni, titani i a més, amb uns motors de més de 400 cavalls de potència. Els pilots de l’equip Bravo 3 Repsol es troben en l’èlit mundial, i usant avions propulsats per 400 cavalls de potència mostren tècniques aèries com loopings, encreuaments, figures i acrobàcies de gran dificultat que han captivat totalment l’atenció del públic. Actualment, són l’única formació de Sukhoi en actiu.

Cartell de l’exhibició aèria que aplega a milers d’espectadors. Foto: Tarragona 21.

També el director del Complex Industrial de Repsol a Tarragona, Josep Francesc Font, ha volgut destacar la importància d’aquest acte en una ciutat com és Tarragona:

Des de l’organització de Repsol destaquen que volien portar els millors pilots de vol acrobàtic amb motiu de la Bicicletada que es celebrarà demà diumenge a les 10 del matí a Tarragona. Demà es celebra la 29ª edició de la bicicletada amb nous circuits, el punt de sortida és la cantonada de Ramon i Cajal amb l’avinguda de Vidal i Barraquer, més tard hi haurà la festa de la bicicleta.

Una de les nombroses piruetes que s’han vist al cel de Taragona

Andrea Palma

/* JS para menú plegable móvil Divi */