.

Joan Clavé ha exercit bona part de la seva vidaprofessional a l’IRTA del Departament d’Agricultura, Ramaderia i Pesca

Joan Clavé ha exercit bona part de la seva vidaprofessional a l’IRTA del Departament d’Agricultura, Ramaderia i Pesca

En la presentació dels 10 primers llocs de la llista de Decidim, la formació ja va avançar que la llista per a les eleccions municipals 2019 aglutinarà persones provinents de diversos àmbits de la ideologia d’esquerra. El tancament de la llista de titulars, en la posició 21, l’ocuparà Joan Clavé Morell, qui fou el primer alcalde de Vila-seca i Salou amb la restauració de la democràcia. Alcaldedes de 1979 fins a 1983, Regidor fins el 1991 i Diputat provincial entre 1987 i 1991, sempre pel PSC.

Pèrit Agrícola des de 1966, Joan Clavé ha exercit bona part de la seva vidaprofessional a l’IRTA del Departament d’Agricultura, Ramaderia i Pesca de la Generalitat de Catalunya, com a col·laborador en la investigació de la millora dels fruits secs, fins a la seva jubilació l’any 2008. A la dècada dels 70 participà a l’àmbit d’Agricultura del Congrés de Cultura Catalana i, alhora, formà part d’Unió de Pagesos des dels seus inicis.

Joan Clavé representa, com altres de les persones que integren el projecte de Decidim Vila-seca, el canvi ideològic viscut dins la societat catalana, especialment després de la sentència de l’Estatut. Una personalitat extremadament compromesa amb Vila-seca, la seva vila de naixement i on ha residit tota la vida; però també amb la política municipal d’esquerres. Ara, per primer cop des dels inicis dels anys 90, fa una passa endavant i dóna suport explícit a una candidatura municipalista. “Decidim Vila-seca és el millor projecte de futur per la nostra vila”.