.

Sopar de les festes de l'any passat. Foto: Cedida

Sopar de les festes de l’any passat. Foto: Cedida

L’Associació de Veïns Parc Francolí celebrarà els dies 25, 26 i 27 d’agost la tercera edició de les seves festes, que per primer cop s’allargaran durant tres jornades. El Pregó de les festes donarà inici a un programa d’activitats diverses com la festa infantil, el primer “Got Talent” Francolí, el sopar de carmanyola, el show musical de Jay Ciru, els tallers de pintacares i música per als més petits, el Concurs de truites de patates o la fideuà popular. Durant totes les festes hi haurà un servei de barra disponible.

El Pregó

La zona de grades del Parc Francolí serà l’espai on es duran a terme els actes de divendres i dissabte. Les festes s’iniciaran aquest divendres 25 d’agost, les 19 h, amb una festa infantil plena d’animació i ambientada amb la Minidisco.

A les 20:30 h, arribarà el Pregó de les festes, que anirà a càrrec de l’exalcalde de Tarragona i veí del barri, Pau Ricomà i Vallhonrat. És la primera vegada que s’inclou la figura del pregoner en el programa de festes.

A continuació, a les 21:30 h, es podrà gaudir d’una sessió de cinema a la fresca amb la projecció de la pel·lícula ‘Super Mario Bros‘, apta per a tots els públics.

La revetlla de l'any passat. Foto: Cedida

La revetlla de l’any passat. Foto: Cedida

El Parc Francolí busca els nous talents del barri i de la ciutat

L’endemà dissabte 26 d’agost, a partir de les 19 h, tindrà lloc el “Got Talent” Francolí. Des de l’AVV Parc Francolí s’anima a qualsevol persona que li agradi cantar, ballar, fer màgia o que vulgui mostrar qualsevol altra habilitat, a pujar a dalt de l’escenari per compartir-la amb el públic. El primer “Got Talent” està obert a la participació individual, en grup o en parella tant del barri com de la resta de Tarragona. Només cal fer la inscripció prèvia a: veinsparcfrancoli@gmail.com.

Tot seguit, a les 20 h, es podrà gaudir d’una sessió de zumba. I a les 21 h, s’iniciarà el tradicional Sopar de carmanyola. Tan sols cal portal el teu sopar per compartir amb la resta del veïnat del barri. Les cadires s’hauran d’haver reservat per 1 euro, abans del 25 d’agost, al Panishop del barri.

Durant la nit es farà un bingo amb el repartiment de grans premis cortesia dels comerços del barri. I per acabar la jornada del dissabte, a partir de les 22:30 h, es podrà gaudir de Jay Ciry i el seu ‘Live music show‘.

Concurs de truites de patates, fideuà i sortejos per acabar

Les activitats del diumenge 27 d’agost es realitzaran a la zona superior de les grades. A partir de les 11 h i durant tot el matí, els més petits podran gaudir de música, pintacares i altres activitats familiars.

A les 12 h, serà el torn del Concurs de truites de patates. El jurat decidirà quina és la millor truita, que serà premiada. Per participar-hi, cal haver fet la inscripció prèvia a: veinsparcfrancoli@gmail.com.

Finalment, a les 13:30 h, s’iniciarà la fideuà popular. Les persones que vulguin participar-hi hauran d’haver adquirit el tiquet prèviament al Panishop, abans del 21 d’agost (Preu: 7,5e pels no socis / 7e pels socis). Tots els tiquets podran participar en un sorteig de productes diversos dels comerços i establiments de restauració del barri.

V.Tapias