.

Campdepadrós, advocat montblanquí de 56 anys, ha format part de diverses llistes dels republicans.

Eusebi Campdepadrós, militant d’Esquerra, encapçalarà la llista de Junts per Catalunya a Tarragona. Campdepadrós, advocat montblanquí de 56 anys, ha format part de diverses llistes dels republicans -en unes municipals a Tarragona i va ser candidat a les eleccions europees del 2014. Apassionat del món dels castells -membre de la Jove de Tarragona-, forma part de la secretaria nacional de juristes de l’Assemblea Nacional Catalana.

Teresa Pallarès va ser subdelegada del govern espanyol a Tarragona durant la segona legislatura de Zapatero i regidora a l’Ajuntament de Reus.

En el segon lloc hi anirà la reusenca Teresa Pallarès, antigament vinculada al PSC -va abandonar la militància l’any 2012. Pallarès va ser subdelegada del govern espanyol a Tarragona durant la segona legislatura de Zapatero i regidora a l’Ajuntament de Reus. En entrar de presidenta a l’Associació Empresarial Química de Tarragona, ara fa cinc anys, es va desvincular completament del partit. El tercer de la llista serà l’alcalde de Valls, Albert Batet, molt proper a Puigdemont. Batet va ser el cap de llista de Convergència a les eleccions del 2012 i va ser candidat -el número 3- per Junts pel Sí, a les eleccions del 2015.

Andreu Suriol, avui en una roda de premsa. Foto: Tarragona21

No és fins al número tres que trobem a un militant del PDeCAT, l’alcalde de Valls, Albert Batet. Una darrera sorpresa (a l’espera de ratificació oficial pel partit) és la presència del president de la Cambra de Comerç, Andreu Suriol, al darrer lloc de la llista.
Per la seva banda, el tarragoní Jordi Sendra ha fet públic un tuit on dona a entendre que no repetirà a les llistes.
A la ‘llista del president’ també s’hi incorpora l’advocat tarragoní Pere Grau, que ha anunciat que deixa de pertànyer al secretariat nacional de l’ANC.
ACN/Redacció