.

La regidora de Joventut, Ivana Martínez, durant la presentació del programa

L’Estiu TarragonaJove arriba  amb 90 activitats en les quals s’ofereixen 2.800 places per a joves d’entre 12 i 35 anys, sent una alternativa per a aprofitar el temps d’estiu passant-ho bé i formant-se.

Els joves continuen sent els protagonistes directes en l’organització d’aquestes activitats. Més de 35 entitats i més de 70 joves han realitzat propostes per a la programació de les activitats. “Hem compartit el disseny de les activitats amb joves professionals i com a tals ells són els que faran de monitors de l’activitat a altres joves, fomentant així les seves capacitats i habilitats aptes per a transmetre coneixements”, explica la consellera de Joventut, Ivana Martínez.

La tipologia de les activitats que s’ofereixen és molt diversa: informàtica i noves tecnologies, comunicació i llengües, arts escèniques, plàstiques i visuals, esports, cuina i  salut, entre moltes d’altres.

Alguns exemples

Alguns exemples d’aquestes  activitats que es desenvoluparan són: els cursos d’educació en el lleure ( monitor i premonitor); les xerrades de l’actor Roger Coma i d’un dels fundadors de Verkami;  l’escola de circ a l’Espai Jove La Palmera;  l’enigma nocturn número 100 amb una atrevida activitat de descoberta;  els casals setmanals de màgia i de teatre;  taller d’impressió en 3D, etc, i fins a 65 cursos i tallers. Cal afegir-hi els 25 espectacles programats a l’Espai Jove la Palmera, en el marc del cicle Cultura de Carrer.

Pel que fa als espais on es portaran a terme el conjunt d’activitats,  cal remarcar especialment,  l’Espai Jove Kesse i l’Espai Jove La Palmera, però també es faran activitats a  Campclar, Torreforta, Riuclar, Sant Salvador,  la Part Alta i les platges.

La consellera de Joventut, Ivana Martínez, ha recordat que “enguany es compleix la 27a edició de les activitats d’estiu a Tarragona, sempre recollint infinitat d’iniciatives dirigides als joves. Amb el valor afegit que, és la mateixa població jove qui ha designat les propostes convertint-les en pròpies i seguint-les amb deteniment”. I afegeix: “En els darrers anys s’ha treballat intensament per a apropar-nos més als joves, no tan sols millorant l’oferta sinó també impulsant que els joves fossin els líders i els principals socis a l’hora de realitzar les propostes d’activitats”.

Informació i inscripcions a partir del 5 de juny.

www.tarragonajove.org i als espais: Oficina Jove del Tarragonès i Espai Jove Kesse.

/* JS para menú plegable móvil Divi */