.

L'objectiu és atraure residents i visitants de totes les edats per fomentar l'activitat física i la contribució a causes altruistes. Foto: Cedida

L’objectiu és atraure residents i visitants de totes les edats per fomentar l’activitat física i la contribució a causes altruistes. Foto: Cedida

La Regidoria d’Esports de l’Ajuntament de Salou organitza i col·labora en un ventall d’esdeveniments esportius i solidaris que atrauran els residents i els visitants de la ciutat durant les properes setmanes. Amb l’objectiu de fomentar l’activitat física i la solidaritat, aquestes activitats ofereixen una àmplia varietat d’opcions per a totes les edats i els nivells de condició física.

1a MASTERCLASS CICLE SALOU 2023 – Pedaleja amb Vistes al Mar

La primera activitat, la 1a MASTERCLASS CICLE SALOU 2023, tindrà lloc el 30 de setembre a la Plaça de les Comunitats Autònomes de Salou. Entre les 19.30 hi les 21.30 h, els amants del ciclisme indoor podran gaudir d’una experiència única amb vistes panoràmiques al mar. L’entrada a aquesta classe especial té un preu de 15€ i inclou una samarreta exclusiva. Una tovallola també serà obligatòria. Després de l’activitat, els participants podran dutxar-se al Pavelló Salou Centre, ubicat al Carrer Milà, 5. L’aforament està limitat a 250 persones. Les places s’han de reservar a https://salou.reservaplay.cat/view/reserves/actividades/idgrupo/365.

MINDFULNESS SALOU 2023 – Troba la Pau Interior i Ajuda una Causa Noble

El segon esdeveniment, MINDFULNESS SALOU 2023, es realitzarà el proper 7 d’octubre a la plaça de les Comunitats Autònomes de Salou. A partir de les 8 del matí i fins a les 12.30h, aquesta jornada de mindfulness promet una experiència única amb classes dirigides de ioga, pilates, acroioga i dansa intuïtiva. A més, el cost d’inscripció només és de 5 euros i tots els ingressos aniran a l’Associació Oncològica Amadeu Pelegrí, que treballa incansablement en la lluita contra el càncer. L’aforament és limitat a 200 persones. Les inscripcions es poden realitzar mitjançant transferència bancària al compte corrent ES16 2100 7744 1913 0024 1023 o fer un BIZUM al núm. 660 484 361 amb la referència ‘MINDFULNESS – nom i cognoms’.

LA CURSA DE RAC1 SALOU – Corre per una causa i gaudeix de la cursa

L’últim esdeveniment, LA CURSA DE RAC1 SALOU, tindrà lloc el 15 d’octubre del 2023, amb sortida a les 9.30h des del Passeig Jaume I. Aquesta cursa de 5.000 metres està organitzada per l’emissora RAC1 i compta amb la col·laboració del Patronat Municipal de Turisme i Ajuntament de Salou. Les inscripcions ja són obertes a https://www.lacursaderac1.cat/ca/incripcions/. El seu preu és de 8 euros si ja es disposa d’un xip groc, o de 10 euros, amb xip al dorsal. Aquest esdeveniment promet convertir-se en tota una experiència esportiva a la costa de Salou.

Aquests actes són una oportunitat per experimentar vivències úniques –a nivell individual o familiar– i contribuir a causes solidàries, a més d’avançar cap a un estil de vida actiu i saludable.

V.Tapias