.

La Regidoria de Cultura de l’Ajuntament de Torredembarra presenta l‘espectacle de música i poesia ‘Els set pecats capitals’ el diumenge 6 de novembre, a les 19 h, a l’Espai Cultural Sala del Mar, amb l’actuació de Joan Isaac i Carme Sansa.

El cantautor Joan Isaacuneix el seu talent al de l’actriu Carme Sansa per crear un espectacle únic i commovedor de música i poesia. L’eix central són set cançons de Joan Isaac que parlen dels set pecats capitals, que són precedides per set poemes de grans poetes, Vicent Andrés Estellés, Maria Mercè Marçal, Luis Eduardo Aute, Pere Quart, Bartomeu Rosselló-Pòrcel, Ángel González i Montserrat Abelló, recitats per Carme Sansa. La força dramàtica d’una de les millors actrius de l’escena catalana de tots els temps realça d’una manera extraordinària les cançons de Joan Isaac. L’espectacle compta amb la complicitat de dos grans músics: Antoni-Olaf Sabater, autor dels arranjaments i pianista, i la contrabaixista Queralt Camps.

Entrades a la venda al web https://torredembarra.reservaplay.cat/view/reserves/actividades Preu general 7 € i preu reduït 5 € (aplicable a persones majors de 65 anys, discapacitats, famílies nombroses i monoparentals).

Redacció