.

.

TOTS 21


Un dels concerts de la passada edició del cicle

Un dels concerts de la passada edició del cicle

El cicle “Escenari Obert” impulsat pel Servei Municipal de Joventut retorna aquest divendres amb una nova temporada amb nou espectacles i accions culturals a l’Espai Jove Kesse.  Aquesta programació estable dels divendres a la nit permet demostrar la creativitat dels col·lectius culturals joves de la ciutat. Aquesta nova temporada comença aquest divendres, a les 9 del vespre, amb “Animals Festival Mix”, una sessió de música electrònica a càrrec del Dj Reyes especialitzat en danceelectro houseprogressive house.

El proper 7 de febrer serà el torn de la companyia Xucrut Teatre que realitzarà una posada en escena on, a través de l’ humor, es tracten situacions sobre el consum de roba, i així fins a nou propostes en diverses disciplines artístiques com dansa contemporània amb Simona Zaccagno, Ignasi Arévalo en concert, gospel, taller obert de Body percussion amb el col·lectiu del Teatre Ganyotes fins a una vetllada amb cuina i poesia en directe.

Aquest cicle (es pot consultar la progrmació completa aquí) es realitza amb la col·laboració de l’entitat Genovesa, narratives teatrals que s’encarrega de la producció i assessorament artístic als col·lectius participants. Durant l’any 2013 es van desenvolupar més d’una vintena de propostes amb més de 900 persones de públic, consolidant així aquest cicle que es va iniciar a la primavera de 2012.