.

Una de les jornades de l’Espai Kesse. Foto: Cedida

Torna el Casal x Nadal de la mà de la Conselleria de Joventut. L’Espai Jove Kesse ofereix del 15 al 30 de desembre la 13a edició d’una sèrie de propostes lúdiques, culturals i formatives que, una vegada més, permetran als joves descobrir la màxima diversitat d’opcions i possibilitats que ofereix el casal com a equipament de referència per als joves.

Activitats d’arts plàstiques i audiovisuals, cuina, treball i educació, esports i aventura adreçades a joves de 12 a 35 anys, i totes elles gratuïtes conformen aquesta nova edició del Casal x Nadal. D’entre les propostes destaquen les activitats de la Primera planta de l’espai jove Kesse, amb jocs de taula, ordinadors d’autoconsulta, videojocs i gimcanes. El 16 de desembre tindrà lloc el taller de grafiti i art mural a càrrec de l’artista El Rey de la Ruina que estarà intervenint la façana posterior del Teatre Tarragona. En aquest àmbit, també cal destacar  el taller d’art mural a Bonavista a càrrec de Miki Illustration del 27 al 29 de desembre.

El mateix 16 de desembre es realitzarà la Marató lúdica, una tarda de jocs de taula i jocs de rol organitzada per diverses entitats de jocs de taula de la ciutat que inclourà una subhasta de jocs on els diners obtinguts aniran íntegrament a la Marató de Tv3, dedicada enguany a la salut sexual i reproductiva.

Una altra cita destacada del Nadal arriba de la mà de la fotògrafa Alba Rodríguez i el seu taller de fotografia experimental d’autoretrat Efecte Mirall. Una activitat inclosa dins del Festival Internacional de Fotografia SCAN que es durà a terme del 27 al 29 de desembre.

Escenari Obert de Dansa a l’Espai Kesse. Foto: Cedida

Vespres Nadalencs al Kesse 

Cultura Kesse omplirà també de propostes els vespres nadalencs amb les exhibicions de les aules de dansa, teatre i cant coral resultat del tallers de formació que es realitzen a l’espai Jove Kesse durant el curs escolar. També hi haurà exhibició de Kpop i les actuacions d’Aina Masdeu i Elena García el 28 de desembre i el grup MODELO la nit del 30 de desembre. El Kesse també rebrà la visita de la cantant Alèxia, coneguda per participar en el programa de TV3 Eufòria, que vindrà a parlar de la seva trajectòria, experiències i tot el que sorgeixi en aquest espai de conversa i música.

Portes obertes a l’Espai Jove Kesse 

Dissabte 16 de desembre a la tarda el Kesse convida a tots aquells joves que hagin fet ús anteriorment de l’espai Jove o estiguin en aquest moment fent ús per qualsevol dels seus serveis, a participar d’un espai per a donar idees i propostes d’activitats per treballar-hi i així poder donar resposta a les necessitats presents de les persones usuàries dels espais joves amb la programació i serveis que realitza durant l’any el Servei Municipal de Joventut.

El Kesse també rebrà la visita de la cantant Alèxia, del programa Eufòria de TV3. Foto: Cedida

Durant aquests dies també es podrà reservar espais i materials de l’equipament sense haver de disposar del Carnet Tarragonajove, necessari per la reserva de sales. El sistema de portes obertes permet l’accés a la totalitat de l’espai per així fer-lo més proper, poder-lo descobrir i conèixer-ne les possibilitats com a recurs permanent i referent juvenil.

El Casal X Nadal és una iniciativa de la conselleria de Joventut de l’Ajuntament de Tarragona i compta amb el suport de més de 21 entitats i col·lectius joves de la ciutat implicats en el disseny, programació i realització de les activitats.

Les inscripcions es podran fer a partir d’aquest divendres 1 de desembre a les 10 h a – www.tarragonajove.org.