.

Imatge d'una edició anterior del Kesse Zombie. Foto: Cedida

Imatge d’una edició anterior del Kesse Zombie. Foto: Cedida

El proper divendres, 28 d’octubre, des de les 20h i fins a les 22h, el casal de joves es transforma en el “Kesse Zombie”, un passatge carregat de misteris aterradors. L’activitat s’emmarca en el cicle d’actes i espectacles “Escenari obert” i acompanya també les accions i activitats del cicle “La ciutat a cau d’orella”.

El Kesse Zombie posarà a prova les habilitats mentals i físiques dels que hi participin per sobreviure a l’experiència. La proposta tindrà una sèrie de fets inquietants que succeiran dins l’Espai Jove com l’aparició d’uns joves molt estranys, la desaparició d’altres i llum i sorolls que els veïns asseguren sentir a les nits.  L’activitat està coorganitzada per Joves “La Planta” de l’Espai Jove Kesse, Associació de Jugadors de Rol i Estratègia de Tarragona, Jove Torralba Teatre, l’Institut Cal·lípolis, Grau de caracterització i maquillatge professional i Rebeka Sánchez. El disseny, guió i caracterització de cadascun dels escenaris, han estat confeccionats amb la participació de més de 30 joves que promouen acció i transformació lúdica i cultural tant a l’Espai Jove Kesse com a diferents punts i programacions de la ciutat.

L’entrada al casal de joves és gratuïta, està dirigida a joves de més de 12 anys i es farà per torns de 20 minuts. Aquesta activitat forma part del Programa d’Alternatives d’Oci i Consums amb el suport i finançament del Ministerio de Sanidad, Servicios Sociales e Igualdad.