.

Imatge d'arxiu d'una de les activitats a l'Espai Jove Kesse

Fins el 13 de juny, l’Espai Jove Kesse ampliarà el seu horari els dijous fins les 22h i els divendres fins les 23h. Durant aquesta època d’exàmens i treballs finals, l’Espai Jove Kesse continua facilitant per segon any consecutiu, opcions per estudiar i que s’adapten a les necessitats de cada jove: una sala gran d’estudi per treballar en silenci, diferents despatxos i espais per fer practiques d’exposicions orals o treballar en grup.

Les instal·lacions disposen de connexió wifi gratuïta i servei de préstec d’ordinadors portàtils o projectors entre d’altres. L’espai també compta amb una sala d’estar amb butaques, televisió, llibres i publicacions a banda de la sala de jocs amb futbolí, videojocs o diana per si es vol desconnectar una estona durant les tardes d’estudi.

L’accés a la sala d’estudi i a les zones de descans és lliure, però per reservar sales de treball en grup o materials és indispensable presentar el carnet “Tarragonajove” que es pot sol·licitar al mateix espai jove o a l’Oficina Jove del Tarragonès.

/* JS para menú plegable móvil Divi */