.

L’Espai Jove de Constantí està ubicat al carrer Sant Pere 49. Foto: Ajuntament

Després d’un any tancat al públic a conseqüència de la pandèmia, a partir d’aquesta setmana torna a obrir portes, de forma progressiva, l’Espai Jove de Constantí. Ubicat al carrer Sant Pere 49, aquest es un espai educatiu informal on a partir d’activitats lúdiques es potencia la relació entre joves en un context de respecte, potenciació de l’autoestima i pràctiques de lleure alternatives al dominant, basat en el consumisme, l’èxit individual i estereotips que anul·len les personalitats al marge dels perfils dominants.

En el context actual, l’Espai Jove canvia el seu format habitual, on els joves podien passar en qualsevol hora, dins de l’horari d’obertura (excepte per les activitats programades com bàsquet, bicicleta, cuina, tallers de rap, calistènia,…), de manera que es faran grups reduïts i estables, amb un horari concret, adaptant-se a la quantitat de persones inscrites. Els grups es configuraran a partir de la demandes dels mateixos joves i la disponibilitat horària i seran grups estables d’un màxim de 6 persones. Les sessions es dividiran, segons la demanda, entre les 17 i les 19.30 h de dilluns a divendres.

Durant les activitats s’observaran en tot moment les prescripcions referents a la prevenció de la COVID-19 emeses per les autoritats sanitàries. Les inscripcions es poden fer al Punt d’informació Juvenil de dilluns a divendres de 16 a 19 h.

Redacció