.

Mireia López i Alícia Vázquez, dues de les competidores del CAT

Els joves atletes de l’Escola del Club Atletisme Tarragona afronten un atapeït cap de setmana, amb participacions arreu de Catalunya en proves de pista coberta i cros, com correspon al moment de la temporada hivernal en què ens trobem.

Els equips infantils masculí i femení de relleu 4 x 200 afrontaran dissabte a Sabadell les eliminatories del Campionat de Catalunya de relleus, en les que lluitaran per assolir una de les sis primeres places, que donen pas a la final, a disputar el proper mes de març.

També en pista coberta, Mireia López i Alícia Vázquez prendran part, durant la jornada del dissabte, en el Campionat de Catalunya de proves combinades, en categoria cadet. La jornada inclou la disputa de les proves dels 60 metres tanques, salt d’alçada, llançament de pes, salt de llargada i 600 metres llisos. Ambdues atletes han aconseguit una de les dotze places de la final, gràcies als excel.lents resultats aconseguits en les proves combinades realitzades a Cambrils a finals de desembre passat.

El diumenge, la competició es trasllada de la pista coberta cap al camp obert, amb la disputa del Campionat de Catalunya de cros, a Caldes de Malavella. Dues atletes del CAT, Sira Bo i Mar Vázquez prendran part en la prova infantil femení, a una distància de 1.900 metres, en la què s’hauran d’enfrontar a les millors atletes de cros de Catalunya.  Simultàniament, es disputarà a Tarragona el Cros del Col.legi Pax, que compta amb la col.laboració del CAT en l’organització, i en el que gran nombre d’atletes de l’Escola tindran un a nova oportunitat de disputar un nou cros del Circuit Escolar, que arriba a la seva part final.