.

Església de Sant Agustí a la Rambla Vella

Església de Sant Agustí a la Rambla Vella

L’església de Sant Agustí situada a la Rambla Vella serà seu de la Setmana Santa de Tarragona i podria obrir les portes l’any 2016.

L’església d’estil renaixentista està acabant les seves obres per poder rebre deu passos de la Setmana Santa tarragonina pròximament, i que actualment estan repartits en diversos magatzems de la ciutat.

La primera planta s’habilitarà en un futur per rebre la documentació i objectes de les diverses confraries i congregacions de Tarragona com a material base d’aquest museu de la Setmana Santa. Tot i així, l’Agrupació d’Associacions de Setmana Santa de Tarragona seguirà lluitant per tenir un espai propi museístic, ha explicat avui el seu president , Joaquim Julià.

Els deu passos que ara rebrà l’església provenen de diverses entitats: dos de l’agrupació La Salle, dos del Gremi de Marejants, un de la Pressa de Jesús, un dels Maginets, dos de Nostre Pare Jesús de la Passió, un de l’Ecce Homo, i un més del Descendiment de la Creu.

Per rebre’ls s’ha fet obres a una de les portes de l’església i s’ha arreglat la il·luminació. Aquests passos van ser exposats l’any passat a la Catedral de Tarragona. D’aquesta forma, algunes esglésies de la ciutat ja tenen diversos passos que poden ser vistos per la població.

Imatge del cartell de Setmana Santa

D’altra banda avui s’ha presentat el cartell de la Setmana Santa 2014 amb que és dona inici dels actes. El cartell és obra del fotògraf Carles Mallol i es representa una vista de la catedral, concretament del rossetó, i la creu.

/* JS para menú plegable móvil Divi */