.

.

TOTS 21


Un moment de la presentació de les novetats del curs

Un moment de la presentació de les novetats del curs

El nou equip directiu de l’Escola Municipal de Música de Vandellòs i l’Hospitalet de l’Infant va presentar dilluns a la tarda el nou curs escolar als alumnes i pares de l’escola. L’actual directora, Laura Llorens, va presentar els dos ajudants de direcció, Martina Almansa i Manel Martín, i el cap d’estudis, Diego García, que l’acompanyen en aquest nou curs escolar.

La principal novetat es troba en pla d’estudis completament renovat i que ja es va presentar el curs passat, on s’instaura la pedagogia de grup a les classes d’instrument. Així, s’han format grups instrumentals per a tots els alumnes ja des del nivell Iniciació 1, que correspon al primer any en què l’alumne aprèn a tocar l’instrument.

L’escola de música també adaptarà els seus horaris a la nova jornada compactada de les escoles de primària del municipi de la mateixa manera que ho han fet també altres activitats extraescolars com ara les esportives.
Al marge de les novetats, es continuarà amb les activitats tradicionals de cada curs entre les que destaquen les audicions trimestrals, els concerts de Santa Cecília, Nadal i fi de curs; i a les que s’hi afegiran audicions temàtiques de Halloween i Carnestoltes per a tots els alumnes.

Finalment, en motiu del 35è aniversari de l’escola, des de la direcció ja es treballa en un projecte comú que implicaria a tots els alumnes, des dels més petits als adults que hi vulguin participar.

Tota la informació i activitats de l’Escola Municipal de Música de Vandellòs i l’Hospitalet de l’Infant es pot seguir a través de les xarxes socials gràcies a la seva nova pàgina de Facebook.