.

El centre oferirà una jornada de portes obertes aquest dimecres 8 de maig de les 17:30 fins a les 20 hores

El centre oferirà una jornada de portes obertes aquest dimecres 8 de maig de les 17:30 fins a les 20 hores

L’Escola Municipal de Música de Cambrils inicia avui dilluns, 6 de maig, el termini de les preinscripcions pel proper curs. Les sol·licituds es poden presentar del 6 al 17 de maig de dilluns  a divendres, en horari de 10 a 13 hores i de 16 a 19 hores.

El termini per presentar reclamacions serà del 28 al 31 de maig i el sorteig públic per determinar l’ordre de sol·licituds es farà el 6 de juny. El 10 de juny es publicaran les llistes amb la puntuació definitiva i el 14 de juny es publicarà l’oferta definitiva. Finalment, el 17 de juny es publicaran les llistes d’alumnat admès. El període de matriculació serà de l’1 al 12 de juliol.

El centre oferirà una jornada de portes obertes aquest dimecres, 8 de maig, de les 17:30 fins a les 20 hores, per a totes les persones que vulguin visitar l’escola i informar-se de les diferents activitats i classes que s’ofereixen tant per a infants com per a adults.

L’Escola de Música ofereix ensenyaments de nivell sensibilització (a partir de tres anys), nivell inicial, nivell elemental, nivell mitjà, música a mida i música a la carta (per a adults i nens i nenes a partir de 8 anys). Les especialitats que s’imparteixen al centre són violí, viola, violoncel, contrabaix, viola de gamba, clarinet, saxo, trompeta, trombó, flauta travessera, cant, piano i guitarra. Podeu consultar l’oferta educativa en aquest enllaç http://www.cambrils.cat/escola-de-musica/ensenyament.

Les persones interessades en rebre més informació poden contactar amb la secretaria del centre al 977 368 102, enviar un correu electrònic a escolamusica@cambrils.org o dirigir-se a les dependències del centre al Passeig Albert, s/n.

L’Escola Municipal de Música de Cambrils és una escola pública, activa, oberta i amb projecció a tot el poble de Cambrils, que actua com un agent dinamitzador i aglutinador de l’activitat musical i com a punt de referència de l’esperit cultural de Cambrils.

L’objectiu de l’escola és donar una formació musical de qualitat al major nombre possible d’alumnes, creant les condicions necessàries per tal d’aconseguir que la pràctica de la música, tant individual com en conjunt, sigui un fet totalment normalitzat a la nostra població, a més d’oferir la formació necessària a aquells alumnes que optin per la via professional en el món de la música. Les agrupacions corals, els grups instrumentals de corda i vent i els diferents instruments solistes són la seva marca d’identitat.