.

L’activitat tindrà lloc aquest dijous, a les 18 h, a la plaça Corsini

L’activitat tindrà lloc aquest dijous, a les 18 h, a la plaça Corsini

L’Escola Municipal de Música celebra aquest dijous la festivitat de Santa Cecília, patrona dels músics, amb la realització d’un cercle de percussió comunitari, liderat pel percussionista i musicoterapeuta, Pau Gimeno. L’activitat, oberta i gratuïta, i es desenvoluparà de 18 a 18.45 h, aproximadament.

El cercle de percussió és una activitat que, partint de la capacitat que tothom té per expressar-se musicalment, facilita una trobada inclusiva en la qual qualsevol persona pot participar. Independentment de l’experiència o de la formació musical de cada individu, l’objectiu és tant participatiu com estètic. Tocar de manera respectuosa, col·laborar, sumar esforços per construir són alguns exemples del que clarament és il·lustrat en un cercle de percussió.

L’Escola Municipal de Música també participarà de manera activa a la Gran Festa de la Recollida Selectiva, que tindrà lloc aquest divendres a la plaça Corsini. A partir de les 18 h els assistents podran realitzar un taller de creació d’instruments i a les 19 h s’oferirà un cercle de percussió familiar amb elements reciclats, a càrrec dels professors de percussió i bateria Paco Montañés i Joan Anton Romagosa.