.

Imatge d’arxiu de l’Escola La Floresta.

Aquest dimarts al matí la comunitat educativa de l’Escola La Floresta ha comunicat a l’Institut Municipal d’Educació de Tarragona i a la resta d’autoritats educatives que s’havien produït uns desperfectes a la façana de l’edifici. En concret s’ha produït un despreniment de part d’una cornisa situada prop de la porta principal d’accés al centre. La direcció del centre ha notificat la suspensió de les classes aquest dimarts a l’interior de l’edifici afectat.

En una primera inspecció els tècnics desplaçats han manifestat que el despreniment s’hauria produït aquest cap de setmana per humitats provocades pels episodis de pluges d’aquest mes de setembre. No s’han detectat danys estructurals. L’IMET ha encarregat una actuació d’emergència perquè, si pot serà demà mateix, comencin les obres per reparar aquesta afectació el més aviat possible.

Les classes i l’activitat educativa es reprendran demà mateix. A tall de prevenció, l’accés al centre per part de l’alumnat i el professorat es farà per una altra porta.

El conseller d’Educació, Francesc Roca, ha manifestat en una nota que premsa que “agraïm la comprensió mostrada en tot moment per la comunitat educativa i volem explicar que ja hem activat tots els recursos disponibles perquè demà mateix retorni la normalitat al centre”.

L’Institut Municipal d’Educació ha estat en tot moment en contacte amb els Serveis Territorials d’Ensenyament i la resta de la comunitat educativa per coordinar les actuacions.