.

.

TOTS 21


Portada del número zero

L’Escola Internacional del Camp, situada a Salou, ha estrenat el seu primer número de la seva revista magazine, sota la capçalera ‘Inter EIC Magazine’. Aquesta publicació té una tirada de 1.000 exemplars per número és previst que tingui quatre números cada any.

La revista neix per donar veu a tota la comunitat educativa: docents, alumnes i també als pares. És una nova finestra per tant, per l’activitat escolar i per la reflexió pedagògica.

En el primer número de la revista hi participen amb diferents articles, el director i el president de la Fundació Escola Internacional, Jaume Vilella i Josep Mª Bach, respectivament, així com el director pedagògic, Claudi Fuster.

La revista se suma, doncs a tot un seguit de fites ja aconseguides per l’Escola Internacional: la pròpia posada en funcionament de P1 a 4art d’ESO amb un equip de 80 persones, ensenyança en les noves tecnologies a l’aula, gran oferta d’activitats extraescolars, piscina, menjador i transport, botiga, cafeteria, Summer Camp a l’EIC i a Irlanda, projecte pilot APPLE a nivell europeu, programes de formació de l’Arsenal Soccer Club o programa de beques propi.