.

El dissabte dia 6 i el diumenge dia 7 a l'Auditori Diputació, amb accés gratuït amb invitació que cal recollir a la consergeria del centre

El dissabte dia 6 i el diumenge dia 7 a l’Auditori Diputació, amb accés gratuït amb invitació que cal recollir a la consergeria del centre

L’Escola i Conservatori de Música de la Diputació a Tarragona estrena aquest cap de setmana l’òpera bufa (còmica, satírica o festiva) ‘Intorno al mondo della Luna’, de Joseph Haydn, amb dues actuacions obertes a la ciutadania a l’Auditori Diputació (carrer de Pere Martell, 2): el dissabte dia 6, a les 19.00h (assaig general obert), i el diumenge dia 7, a les 18.00h (la funció). L’accés a aquestes sessions és gratuït amb invitació, que cal recollir a la consergeria del centre (carrer dels Cavallers, 10. Tarragona).

Aquest muntatge operístic és un projecte pedagògic de l’aula de cant, i forma part de la programació de classe del curs. Es treballa principalment a l’assignatura d’interpretació i escena, obligatòria per als alumnes de grau professional i optativa per als alumnes de curs pont i d’instrument complementari (cant).

‘Il mondo della Luna’ és una obra de repartiment, molt atractiva per a l’alumnat i que dona molt de joc escènic. Permet fer una bona adaptació sense modificar l’argument, i també treballar amb altres materials musicals dins les possibilitats vocals de cada alumne. L’obra té diversos ballets escrits pel propi compositor, que es duran a escena amb la col·laboració amb l’Escola de Dansa Artemis.