.

Ciutat10, el joc dels drets humans a la ciutat. Foto xarxadretsinfants

Ciutat10, el joc dels drets humans a la ciutat. Foto xarxadretsinfants

Demà dimarts, 10 de desembre, es presenten a l’Escola El Serrallo les activitats de sensibilització que la Creu Roja Tarragona, amb el suport d’Europa Direct, realitzarà a diferents escoles tarragonines en el marc del projecte el “Ciutat 10, el joc dels Drets Humans a la ciutat”.

A través del joc, la proposta pedagògica de Creu Roja, vol donar a conèixer entre els infants la Carta Europea de la Salvaguarda dels Drets Humans a la ciutat, un document que recull els drets fonamentals dels habitats de les ciutats i estableix un marc orientador de les polítiques públiques locals. Des de la seva aprovació l’any 2000, més de 350 ciutats d’Europa s’han adherit a la Carta, entre les quals es troba Tarragona.

El Joc Ciutat 10, editat per Creu Roja amb el suport de l’Ajuntament de Tarragona, promou una reflexió lúdica sobre els drets i deures que tenim les persones com a ciutadans i ciutadanes i ajuda a comprendre quines són totes aquelles accions i recursos que les administracions locals posen a l’abast de la ciutadania per garantir aquest drets. La presentació anirà a càrrec d’Ivana Martínez, Consellera de Joventut, Centres Cívics, Cooperació i dels representants de Creu Roja Tarragona.

/* JS para menú plegable móvil Divi */