.

Pel Tarragona van jugar Cris V, Judit, María Z, María T, Paula de Orbaneja, Anna P, Ana J, Cris J, Silvia, Ouani, Aurora, Inés, Marta P ,Laia, i Johan, Marta M i Laura.

Les Voltors es van desplaçar a jugar la final de Segona Catalana Kopparberg a Pomar de Cinca, Osca, aquest diumenge passat. Allà les esperava L’INEF Lleida, que per manteniment del seu camp es va veure obligat a buscar un camp alternatiu. S’esperava un dia plujós, amb vent, amb un desplaçament llarg i el rival més fort de la lliga regular; un partit difícil, però d’igual a igual.

Les de Tarragona havien après del partit anterior contra elles, treballant en la melé, en la defensa, amb la mentalitat per afrontar el partit i van sortir del vestuari convençudes de portar el trofeu a casa. Però l’INEF estava una mica més activat, i en el minut 3 i en el 7 ja havien posat un 12-0 en el marcador que les feia pensar que el partit estava guanyat. Res d’això, les Voltors necessitaven créixer-se i creure que la final era per a elles. Després de la segona marca local les tarragonines van sortir a donar-ho tot, a quedar-se buides en el camp de joc i a disputar cada metre i cada pilota, donant la volta al marcador gràcies a les germanes Jorba, sent primer la Cristina i després l’Ana les que van anotar per anar al descans amb un lleuger avantatge de 12-14.

A la segona part les ilerdenques van sortir amb molta energia, tancant a les de Tarragona en la seva línia de 22 durant massa temps. La defensa de les visitants era impressionant, però la forta pressió en atac i els errors provocats van fer que Maika fos sancionada amb targeta groga al cap de sis minuts de la represa, que van servir perquè el Lleida tingués avantatge numèric. A més, un altre cop de càstig transformat les va fer avançar en un punt, donant-los ànims per mantenir la pressió, i en el minut 63 van aconseguir l’assaig que buscaven; 22-14 i gairebé la meitat d’una part per jugar. Les Voltors van seguir lluitant fins al final, però el Lleida no deixava esquerdes en la defensa i el partit va acabar massa aviat per aconseguir l’èpica i guanyar la lliga.