.

Cartell del cicle, qu es farà els divendres 24 i 31 de maig i el 7 de juny, en directe des del balcó del Teatret. Foto: Cedida

La terrassa del Teatret del Serrallo del Port de Tarragona és l’indret de les tres actuacions del cicle musical Voramar 2024. Aquest mes de maig es reprèn un cicle musical que ofereix al públic una proposta íntima destinada a grups reduïts per tal de gaudir d’un espectacle musical, exclusiu, íntim, acollidor, amb un marc incomparable.

La proposta anirà acompanyada d’un tast de vins de cultiu ecològic de les DO’s del territori. Cal remarcar que enguany es fa una aposta per les veus femenines emergents de la música d’autora. Una aposta per l’experiència, en tots els sentits, que no deixarà indiferent al públic que s’acosti a gaudir de la música vora mar a les nits de primavera. Seran un total de tres concerts, els divendres 24 i 31 de maig i 7 de juny a les 21h. Per assistir a les actuacions musicals gratuïtes, atès l’aforament limitat, cal accedir a la plataforma https://entradium.com/ per adquirir les invitacions.

El cicle Voramar és un cicle de música que enguany aposta per les veus femenines de noves creadores del panorama més actual de la música d’autora. La combinació de l’art emergent i les propostes innovadores de la música més els vins de les DO’s del territori ens ofereixen una combinació de KM0 inigualable. D’una banda, una proposta íntima destinada a un públic reduït per tal de gaudir d’un espectacle musical, exclusiu, íntim, acollidor, amb un marc incomparable, que anirà acompanyat del tast d’un dels vins de la nostra DO més propera. Una aposta per l’experiència en tots els sentits per no deixar indiferent al públic que s’acosti a gaudir-ho en les nits d’estiu voramar. Tots els concerts són gratuïts amb invitació que s’haurà d’adquirir per la plataforma d’Entradium en els dies indicats.


Altres notícies:


Eva Sola serà al Teatret el divendres 24 de maig a les 21 hores. Aquest duet barceloní neix el 2022 de la mà d’Eva Menéndez i Albert Solà. Després d’uns concerts junts el 2021 decideixen crear el seu propi projecte per poder donar curs a tota la seva creativitat. Així, comencen a crear i compartir les seves pròpies versions on les porten al seu terreny, cosa que els va donar gran visibilitat. Des de començament d’any, ja han publicat més de mitja dotzena de singles originals, pavimentant el camí cap al que serà el seu primer àlbum. El duet ha experimentat un gran èxit amb cinc mesos a xarxes socials els deixen com a saldo 12 milions de reproduccions, 120.000 seguidors a Instagram i 40.000 a Tiktok. El secret d’Eva Sola és la senzillesa, tant de la proposta visual –Eva Menéndez i Albert Solà en pla americà mirant a càmera–, com de la musical: versions ultramelòdiques en espanyol de fragments de temes musicals que els arriben (i amb els que arriben) al cor.

La segona proposta és la de Sara Terraza, el divendres 31 de maig a les 21 hores. Terraza és una artista barcelonina que estima i viu la música de manera genuïna des que era petita i flirtejava amb aquesta de manera autodidacta. Profundament influenciada per la música soul i d’arrel afrodescendent, publica el 2017 un EP enregistrat en directe anomenat ‘Sara Terraza & The Black Sheep’ (RGB), amb el que presenta la seva banda d’aquell moment caracteritzada per una sonoritat fresca i orgànica. El 2023 publica el seu primer disc ‘Ja ploraré després’ (Satélite K), on les composicions prenen un aire més madur i introspectiu per materialitzar-se en el contingut que articula el seu propi relat. A la presentació en directe d’aquest treball discogràfic produït amb Dani López, tota mena ’emocions atresorades en el més íntim surten a la llum amb orgull i sobretot amb resiliència. I és que al final, abraçar l’error i ballar amb les pors és la millor recepta per gaudir de tot el que ha de venir.

L’últim concert serà el d’Uxue, divendres 7 de juny a les 21 hores. Uxue és una jove artista que, després de molts anys dedicats a la composició, inicia la seva carrera presentant un projecte fortament influenciat per la música afroamericana i per cantants com Amy Winehouse, Adele o Alicia Keys. El seu EP de debut, ‘The Untochable’, és un viatge a l’univers de les coses invisibles, les emocions profundes i els sentiments purs. Uxue va ser guanyadora del concurs de joves talents Objectiu Paki 2021 i actualment compta amb el suport de la Casa de la Música de Terrassa, dins el Programa de Suport a la Creació Musical de Cases de la Música.