.

Un moment del sorteig de premis de les jornades

Les V Jornades Gastronòmiques d’Altafulla han servit del 9 al 25 de maig un total de 1.600 menús. Enguany han estat onze establiments del municipi i tres cellers de la DO Tarragona els que han format part de la campanya. La xifra registrada presenta una proporció molt similar a l’edició de la passada tardor, quan se’n van vendre poc més de 2.000, que en aquest cas es van repartir entre catorze restaurants. Uns números que es tradueixen en “continuïtat, un client fidel, i un atractiu cada vegada més potent”, segons ha destacat el regidor de Comerç i Consum, Pere Gomés.

L’edil ha fet un balanç més que positiu, i n’ha destacat el “dinamisme que les fa molt més atractives”. Tot i que a nivell de xifres la valoració és molt positiva, Pere Gomés ha insistit que l’objectiu no és incrementar el nombre de menús servits, sinó que es faci amb qualitat perquè les persones que els tastin tornin.

La intenció és reeditar aquesta proposta de primavera l’any vinent. O si més no, dedicar-hi una partida al pressupost i oferir als diferents establiments totes les facilitats possibles i les eines necessàries.

Aquest dijous al migdia s’ha fet, a la sala de plens de l’Ajuntament, el sorteig de premis d’entre els comensals que hi ha participat. Els obsequis han estat mobiliari de terrassa gentilesa de Bauhaus, i dues nits d’hotel per a dues persones de la mà de l’Hotel Gran Claustre i l’Hotel Oreneta; a banda de menús de tots els restaurants participants.

/* JS para menú plegable móvil Divi */