.

Les tecletes ja es preparen pel Minipop

Les tecletes ja es preparen pel Minipop. Foto: Twitter

Aquest abril, mes de la rosa i el llibre, les Tecletes han preparat un seguit d’activitats que serviran per amenitzar l’espera del MiniPop, que se celebrarà el 5, 6 i 7 de juny al Passeig de les Palmeres.

Dissabte, 18 d’abril 

De 12 del migdia a 1 de la tarda, a Les Granotes (Parc de l’Amfiteatre), Metges Sense Fronteres torna a la ciutat del 15 al 18 d’abril amb un conjunt d’activitats, destinades al públic general i al públic especialitzat, per donar a conèixer com és de difícil l’accés dels països en vies de desenvolupament als medicaments essencials així com el treball de l’organització. En el marc del projecte ‘Tecletes solidàries’ la nostra associació s’afegeix a la causa de Metges sense Fronteres col·laborant amb l’activitat del contacontes-teatre ‘Érase una vez un refugiado’, de la Escuela Municipal de Teatro de Zaragoza.

Dimecres, 22 d’abril

De 5 de la tarda a 8 del vespre, serà el torn de la Revetlla de Sant Jordi, organitzada per la Biblioteca Pública de Tarragona per tercer any consecutiu. Les Tecletes hi prendran part amb un conte que la Muntsa Plana i l’Aleix Cortés han elaborat i que presentarà al petit gran públic la 5a edició del festival Minipop. El conte du per títol “Contem cantant” i té com a protagonista en Fernàndes, el simpàtic ocell que protagonitza el cartell d’enguany del Minipop. Amb acompanyament de la guitarra de l’Aleix i la veu de la Muntsa, els espectadors podran sentir la història que explica l’existència d’una cura màgica per gairebé tot: la música. Després d’escoltar el conte, serà el moment de participar en un divertidíssim taller per a tota la família i de conèixer tots els detalls del Festival. L’activitat de Minipop-Tecletes està previst que comenci a les 18,30h.

El dissabte, 25 d’abril 

Aquell dia se seguiran les pistes del bandoler alcoverenc Pere Voltor i l’objectiu serà trobar el seu tresor amagat en algun racó del poble, mentre es coneix la seva història i monuments. Enmig de la recerca, també hi haurà una visita al Museu Municipal d’Alcover, format per la senyorial Casa Batistó i la sorprenent exposició “Muntanyes de Prades fa 240 milions d’anys” amb la qual es descobreix com eren les muntanyes de Prades i els fòssils que ens van deixar a l’època del Terciari.

Diumenge, 26 d’abril 

A les 12 del migdia, a la terrassa de Les Granotes GRANOTES arribarà el torn del vermut de presentació oficial de la cinquena edició del MiniPop amb Dj Maria Primy! Una ocasió perfecta per anar-hi en família perquè hi haurà tallers creatius i zona de jocs.

Per últim, les Tecletes han posat disposició les samarretes ‘tastimu mama’ ideals per regalar amb motiu del Dia de la Mare, que se celebra properament.