.

Fotografia dels guanyadors del concurs de tapes de la Canonja

Fotografia dels guanyadors del concurs de tapes de la Canonja

La cinquena edició del concurs “Destapa la Canonja” ja té guanyadors. En un acte celebrat al Castell de Masricart es van donar a conèixer els noms dels dos establiments que han obtingut el major número de vots. Així doncs, el bar Com a casa amb la tapa “Va por ustedes” va obtenir el premi a la Millor Tapa amb un total de 43 vots. El premi consisteix en una nit per a dues persones a l’Hotel la Boella que inclou sopar, dormir i esmorzar. El premi a la tapa més creativa se’l va emportar el Bar del Camp de Futbol amb la tapa “Toma tu màster!”, que va obtenir 25 vots i va ser premiat amb un val de 300 euros de l’establiment patrocinador Komkal.

Celebrat durant dos caps de setmana del mes d’abril el “Destapa la Canonja” ha continuat amb una bona participació durant els sis dies que ha durat la ruta de tapes. Enguany s’hi han adherit 7 establiments i s’han recollit 110 butlletes que han participat en el sorteig de diferents dinars i sopars en els restaurants col·laboradors. El regidor de Promoció Econòmica, Francesc Roca, està satisfet de com ha anat la iniciativa durant aquests cinc anys però manifesta que “caldria aconseguir més participació de bars i restaurants ja que és una manera de promocionar la vida d’oci al poble i que la gent surti de casa. Continuarem amb el Destapa perquè des de la regidoria seguirem impulsant tot tipus d’accions que promoguin l’activitat econòmica i la vida social a la Canonja”.

Després de lliurar els premis a les dues millors tapes es va procedir a fer el sorteig entre les 110 butlletes segellades per tots els establiments.

Els premiats són: Domingo Molina Carrillo amb una nit per a dues persones a l’Hotel la Boella (inclou sopar, dormir i esmorzar); Josefa Salazar Pérez, amb un dinar o sopar al Bocatín Malagueño; Vanesa Bel Quirós, amb un àpat a Pizzería Metro; Ana Maria Olmo Merino, al bar Antídot; Isabel Paixà Bertran, amb un dinar o sopar al Bar Camp de Futbol; Montse Rion Veciana, a la Fleca Cafetería Raval; Antonio José Torres Caballero amb un àpat al Bar BBT Otra i per últim Olivia Gran Esteve amb un dinar o sopar a Com a casa.

Els guanyadors podeu passar a recollir el vostre diploma que acredita el premi per l’OMAC a l’Ajuntament en horari de dilluns a divendres de 8.30 a 13.30 i les tardes de dilluns i dijous de 17 a 19 hores. El premi caduca el dia 31 de juliol de 2019.