.

 

La programació del Festival arrenca amb les sessions prèvies que es duran a terme a CaixaForum Tarragona, durant tots els dijous de novembre

 

Dos anys després de l’exitós passi de la seva primera pel·lícula al XX REC –‘Las niñas’– la directora Pilar Palomero torna a la programació del Festival. LA MATERNAL és el seu darrer treball cinematogràfic i serà l’encarregat d’inaugurar les sessions prèvies al CaixaForum Tarragona.

La projecció de LA MATERNAL es durà a terme pròxim dijous, 3 de novembre, dies abans de l’estrena oficial del film als cinemes, prevista pel 18 del mateix mes. Aquesta és una magnífica ocasió per a descobrir en preestrena comercial el darrer treball d’aquesta realitzadora, que ja és una coneguda pel públic del festival, en un nou film que ja ha rebut premis en el circuït de festivals, entre els quals destaquen la Concha de Plata exaequo del Festival de San Sebastián per l’actriu principal del film, Carla Quílez.

Altres interpretacions destacables de LA MATERNAL les duen a terme els actors Ángela Cervantes (‘Chavalas’, ‘Vida perfecta’), Jordan Dumes, Pepe Lorente, Olga Hueso, Rubén Martínez, Gal·la Sabaté y Neus Pàmies, acompanyats d’un planter d’actors no professionals.

La preestrena de la nova pel·lícula de Pilar Palomero obre el cicle de projeccions prèvies del Festival REC 2022 a CaixaForum Tarragona (C. Cristòfor Colom, 2), que configura un programa bastit pels següents llargmetratges:

  • LA MATERNAL – Dijous, 3 de novembre (19 h) Preestrena abans de la projecció en cinemes.
  • NINJA BABY – Dijous 10 de novembre (19 h).
  • FIRE OF LOVE – Dijous 17 de novembre (19 h).
  • MI VACÍO Y YO – Dijous 24 de novembre (19 h).

Aquest programa previ avança i completa la línia argumental de les projeccions previstes per al Festival REC 2022, que es durà a terme de l’1 al 6 de desembre de 2022

Redacció