.

El punt central de coordinació serà el mòdul de socorrisme, situat al Barri Marítim, que compta també amb un lavabo per a persones amb mobilitat reduïda

El punt central de coordinació serà el mòdul de socorrisme, situat al Barri Marítim, que compta també amb un lavabo per a persones amb mobilitat reduïda

L’Ajuntament de Torredembarra ja treballa per tenir les platges a punt per als propers dies de Setmana Santa, durant els quals ja es disposarà d’un mínim de serveis, entre els quals també es compta amb el de socorrisme.

El Servei de Prevenció d’accidents, vigilància, salvament i socorrisme estarà operatiu de Divendres Sant a Dilluns de Pasqua, d’11 h a 18 h a les platges urbanes de la Paella i Barri Marítim, fins a Cal Bofill (Centre d’Activitats Mediambientals) i estarà integrat per 2 socorristes i 1 coordinador. El sistema de vigilància es durà a terme amb patrulles dinàmiques, sense torre de control, que no és necessària atesa la baixa densitat de persones dins l’aigua que hi ha en aquests dies de l’any.

El punt central de coordinació serà el mòdul de socorrisme, situat al Barri Marítim, que compta també amb un lavabo per a persones amb mobilitat reduïda. Donat que és un servei preventiu de Setmana Santa, es recomana als usuaris molta prudència a l’hora d’iniciar el bany i fixar-se bé en les indicacions de les banderes de l’estat de la mar, i davant de qualsevol dubte consultar als socorristes. En el cas de famílies amb nens petits i gent gran, també es recomana ubicar-se al voltant de la zona del mòdul de socorrisme de la platja del Barri Marítim perquè és des d’on es centralitza tot l’operatiu.

Els serveis que disposaran les platges de Torredembarra a partir de Setmana Santa, i que s’aniran incrementant a mesura que avanci la temporada, són els següents:

Passeres d’accés: S’han instal·lat les habituals, entre el Club Marítim i el Port.

Dutxes i rentapeus: S’han ubicat set dutxes i cinc rentapeus en els següents punts: a l’alçada del Club Marítim, al Barri Marítim davant la biblioplatja, a la Paella a l’alçada del passeig Mediterrani i també a l’alçada del port. L’horari d’ús serà de 7.30 h a 21.30 h.

Papereres: També es disposarà d’una illa de papereres per passera.

Neteja: Des de principis del mes març es duen a terme treballs de neteja manual a les platges de Torredembarra, i ara ja han començat les feines de neteja mecanitzada de la sorra. De Dijous Sant a Dilluns de Pasqua (excepte Divendres Sant) la neteja serà diària i, un cop finalitzats els dies festius es passarà a un calendari de neteges i muntatge de serveis setmanals fins que el desplegament estigui acabat a l’inici de la  temporada oficial de bany.