.

.

TOTS 21

S’ofereixen més de 1.500 places per a cursos de natació i activitats dirigides

S’ofereixen més de 1.500 places per a cursos de natació i activitats dirigides

Aquest dijous 1 d’agost comença el procés de preinscripció a les activitats aquàtiques de tardor que el Patronat Municipal d’Esports de Tarragona (PMET) ofereix a les piscines municipals. La programació es presenta enguany amb dues novetats rellevants: per primera vegada la ciutadania podrà inscriure’s i realitzar el pagament per internet; d’altra banda, els cursos s’adapten als estàndars del programa ‘Nadar es vida’, de la Federació Espanyola de Natació.

D’octubre a desembre s’ofereixen 1.510 places per a cursos de natació adreçats a diferents edats, des de prenadons a adults, i diferents activitats dirigides com aquagim, aquateràpia, aquagac, aquafitness o aquazumba, entre d’altres. Les activitats es reparteixen a les sis piscines municipals: Part Baixa i Serrallo, Sant Pere i Sant Pau, Bonavista, Campclar, Riu Clar i Sant Salvador. Les tarifes de les activitats es mantenen sense canvis respecte el curs 2018-2019.

La temporada consolida una de les iniciatives engegades ara farà tres cursos, les classes particulars de natació, ofertes a tots els nivells i edats, des de l’aprenentatge, perfeccionament o una millora de la tècnica aquàtica. Les classes s’impartiran en un pack de 4 sessions de 50 minuts de durada, a un preu únic de 78,40 €. S’aplicarà un descompte del 25% per a la segona persona usuària i un 50% per a la tercera persona usuària, sempre i quan tinguin un nivell aquàtic similar. I com a novetat aquesta temporada: en el cas d’una única persona usuària s’aplicarà un 10% de descompte per a les persones abonades.

Cal destacar que aquesta tardor els cursos de natació s’adapten, per primera vegada, a la inicitiva estatal ‘Nadar es vida’, un programa de certificació dels estàndards per a garantir la qualitat en l’ensenyament de la natació que estableix una sèrie de premis per categories i nivells, amb uns objectius clars i definits, que els infants van aconseguint a mesura que progressen en el seu aprenentatge.

Les inscripcions es poden realitzar presencialment a qualsevol de les instal·lacions esportives municipals o bé, com a novetat, a través del www.tarragona.cat/esports

El calendari d’inscripcions preveu, com és habitual, tres terminis:

  • Del dia 1 al 7 d’agost es poden inscriure els actuals abonats del PMET empadronats a la ciutat.
  • Del dia 15 al 21 d’agost es poden inscriure els no abonats al PMET empadronats a Tarragona.
  • A partir del 4 de setembre qualsevol ciutadà es pot inscriure a les places vacants.

Per a més informació, https://www.tarragona.cat/esports/activitats/activitats-aquatiques/Activitats%20aquatiques%20