.

.

TOTS 21

Els guanyadors i guanyadores, en la foto de família final

Les parelles Badosa/Correa i Kliokmanite/Puri s’han proclamat campiones del Master Català 2014 de Vòlei Platja que s’ha celebrat avui a la platja de l’Arrabassada de Tarragona. Demà comença el I Internacionals Tarragona 2017, prova del circuit nacional Madison Beach Volley Tour que s’allargarà fins el diumenge i que compta amb el patrocini dels Jocs mediterranis Tarragona 2017.

A la final femenina les campiones s’has imposat a Brun/Biosca, en una final on el públic tarragoní ha pogut gaudir d’un partit molt igualat i que no s’ha decidit fins a l’últim moment.

Pel que fa a la final masculina, Badosa/Correa s’han imposat a Aguilá/Yanes, dos de les parelles més en forma del circuit de vòlei platja. Jugada a un sol set, la final femenina s’ha resolt amb un marcador de 21 a 16 i la masculina amb un 21 a 17.

Després de l’èxit d’aquest Master Català, demà serà el moment dels I Internacionals de Tarragona 2017 Estrella Damm, la quarta parada del circuit nacional. La festa del vòlei platja continuarà a la platja de l’Arrabassada fins diumenge a la tarda, quan es disputaran les grans finals, a les 18:00 h la femenina i a les 19:00 h la masculina.